Piece of Keek
Advertorial Sport en recreatie

Sporten bij Piece of KEEK: een fluitje van een cent

Gouda heeft er een sportschool bij: Piece of KEEK aan de Raam 280. De officiële opening viert eigenaar Jinke van Keeken komende zondag 14 mei, vanaf 15u00. "Na een maand hard klussen en verbouwen is het een prachtige sportschool geworden. Een sportschool voor iedereen. Sporten is bij ons een Piece of Keek", aldus Jinke van Keeken. 

 

Goede sfeer

Bij Piece of KEEK is volgens Van Keeken een goede sfeer erg belangrijk: "We respecteren elkaar en we mogen zijn wie we willen zijn. In een comfortabele en veilige omgeving motiveren en stimuleren we elkaar om eigen fysieke en mentale grenzen op te zoeken."

"We zijn van mening dat naar de sportschool gaan leuk moet zijn, het verlengde van je woonkamer, een plek waar je ook langs komt om even een kopje koffie te halen of even te werken achter je laptop. Een rustige en verzorgde accommodatie en apparatuur." 

"Soms is de motivatie om te gaan sporten ver te zoeken, maar als je eenmaal bent geweest, mag je trots zijn en denk je "Was dat alles? Piece of KEEK!"

Jongens, meiden, mannen, vrouwen, mensen met autisme, sociale angst, overgewicht en/of een maagverkleining, ze kunnen bij Piece of KEEK terecht voor:

- Vrij sporten met apparaten en gewichten.
- Personal training. 
- Groepslessen voor jongens, meiden, mannen en vrouwen, gevorderden en beginners. 
- Speciale uren vrij sporten en groepslessen voor alleen vrouwen. 
- Voor mensen met autisme, sociale angst, overgewicht en een maagverkleining bieden wij een veilige en fijne omgeving. 

Ben jij nieuwsgierig? Kom dan gezellig langs zondag 14 mei om 15u00 tot 18u00, Raam 280, Gouda.

Zie ook Www.pieceofkeek.eu 


Meer nieuws

Advertorial Evenementen vandaag 15:30

Zeldzaam Mooi Markt komt zondag opnieuw naar Goudse Markt

Op zondag 1 oktober is er weer een Zeldzaam Mooi Markt op het prachtige marktplein de Markt in Gouda. Het Marktplein in Gouda is niet zomaar een plein. Het is hét plein van Gouda. Daarom de perfecte locatie voor twee keer per jaar dé Zeldzaam Mooi Markt.

Advertorial Cursussen en workshops vandaag 10:49

Nieuw bij Volksuniversiteit Gouda: cursus smartphone fotografie

Wat hebben we een mooie zomerse week achter de rug met nog volop gelegenheid voor buitenactiviteiten. Inmiddels is het weer omgeslagen en begint de herfst zijn intrede te doen. Hoogste tijd om je te oriënteren op wat je het komende seizoen aan workshops en cursussen bij Volksuniversiteit Gouda kunt gaan doen.

Advertorial Actie vandaag 10:06

Al 300 Gouwenaars aan het sporten dankzij Volwassenenfonds

In de gemeente Gouda is inmiddels de mijlpaal van de 300ste volwassene behaald die is gaan sporten dankzij een financieel steuntje in de rug. Alleen in 2023 zijn het inmiddels al zo’n 180 Gouwenaars. Volwassenen met een laag inkomen kunnen vanuit het fonds een bijdrage aanvragen van € 250,- per jaar voor deelname aan (wekelijkse) sportactiviteiten. Het Albert Heijn-filiaal in Winkelcentrum Bloemendaal voert in de maand oktober actie voor het Volwassenenfonds.