Piece of Keek
Advertorial Sport en recreatie

Sporten bij Piece of KEEK: een fluitje van een cent

Gouda heeft er een sportschool bij: Piece of KEEK aan de Raam 280. De officiële opening viert eigenaar Jinke van Keeken komende zondag 14 mei, vanaf 15u00. "Na een maand hard klussen en verbouwen is het een prachtige sportschool geworden. Een sportschool voor iedereen. Sporten is bij ons een Piece of Keek", aldus Jinke van Keeken. 

 

Goede sfeer

Bij Piece of KEEK is volgens Van Keeken een goede sfeer erg belangrijk: "We respecteren elkaar en we mogen zijn wie we willen zijn. In een comfortabele en veilige omgeving motiveren en stimuleren we elkaar om eigen fysieke en mentale grenzen op te zoeken."

"We zijn van mening dat naar de sportschool gaan leuk moet zijn, het verlengde van je woonkamer, een plek waar je ook langs komt om even een kopje koffie te halen of even te werken achter je laptop. Een rustige en verzorgde accommodatie en apparatuur." 

"Soms is de motivatie om te gaan sporten ver te zoeken, maar als je eenmaal bent geweest, mag je trots zijn en denk je "Was dat alles? Piece of KEEK!"

Jongens, meiden, mannen, vrouwen, mensen met autisme, sociale angst, overgewicht en/of een maagverkleining, ze kunnen bij Piece of KEEK terecht voor:

- Vrij sporten met apparaten en gewichten.
- Personal training. 
- Groepslessen voor jongens, meiden, mannen en vrouwen, gevorderden en beginners. 
- Speciale uren vrij sporten en groepslessen voor alleen vrouwen. 
- Voor mensen met autisme, sociale angst, overgewicht en een maagverkleining bieden wij een veilige en fijne omgeving. 

Ben jij nieuwsgierig? Kom dan gezellig langs zondag 14 mei om 15u00 tot 18u00, Raam 280, Gouda.

Zie ook Www.pieceofkeek.eu 


Meer nieuws

Advertorial Sport en recreatie vandaag 13:14

Wethouder Michiel Bunnik opent People Padel Gouda

Gouda heeft er met People Padel een sportieve trekpleister bij. Komende vrijdag 14 juni is de feestelijke opening van People Padel, de eerste indoor padellocatie in de stad. Rond 16u00 worden de deuren van deze nieuwe sportfaciliteit feestelijk geopend door wethouder Michiel Bunnik. Daarna kun je zelf ook aan de slag. Dus wees welkom...

Advertorial Sport vandaag 12:44

Schrijf snel je club in voor Rabo ClubSupport

Iedereen verdient een club! Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom ondersteunt de coöperatieve Rabobank al 20 jaar verenigingen door heel Nederland. Verenigingen en stichtingen in de regio van de Hollandse IJssel kunnen zich tot en met 14 juni aanmelden via www.rabo-clubsupport.nl. Vanaf 2 tot en met 24 september kunnen Rabobank leden stemmen op hun drie favoriete clubs in deze regio.

Opinie vandaag 12:18

Sportzomer 2024

Als ik naar buiten kijk heb ik toch mijn twijfels, maar het is echt zomer. Voor de weerkundigen is de metrologische zomer op 1 juni begonnen. De astronomische zomer begint pas op donderdag 20 juni. Hoe dan ook, van echt vakantieweer is nog geen sprake.

Advertorial Maak Gouda Duurzaam vandaag 11:10

Bijeenkomst voor energie- en groenprojecten/werkgroepen

Ben je bezig met een project over duurzaamheid of wil je graag meehelpen met een duurzaam project? Kom dan op 20 juni vanaf 19u30 naar de inspiratiebijeenkomst in het Huis van de Stad. 

Stadshart vandaag 10:44

Gemeente past regels aan: binnenstad nog gastvrijer en levendiger

Als een horecaondernemer een plantenbak tegen de gevel van zijn zaak wil zetten, moet hij een terrasvergunning aanvragen. Een winkelier die datzelfde wil, hoeft dat niet. Om aan die scheve situatie een einde te maken, trekt de gemeente Gouda de uitstallingsregels voor detailhandel en horeca gelijk.