Rabobank Hollandse IJssel
Advertorial Bankzaken

Volg workshops Rabo ClubSupport en werk aan ambities van je club

Veel sport- en cultuurverenigingen spelen met vergelijkbare uitdagingen. Daarom houdt Rabo ClubSupport van maandag 20 maart tot en met donderdag 30 maart een aantal workshops waarin experts van Rabobank Hollandse IJssel de meest voorkomende thema’s behandelen. Denk bijvoorbeeld aan verduurzaming, vrijwilligersmanagement en sponsorbeleid. 

Doe ook mee en ga aan de slag met de ambities van jouw club!

Zie verder op https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport


Meer nieuws

Advertorial Koningsdag vandaag 14:02

Zie hier het programma voor Koningsdag

Gouds Geluk houdt op 26 en 27 april voor de eerste keer Koningsnacht en Koningsdag in Gouda. Onder de naam ‘Oranje Geluk’ kondigde de organisatie begin maart de evenementen aan. Inmiddels is bekend wie er wanneer optreedt op Koningsnacht en wat er allemaal te doen is tijdens Koningsdag. Ook krijg je hier praktische informatie over hardcups en betalen.

Ere wie ere toekomt vandaag 13:00

Lintjesregen in Gouda: twaalf Gouwenaars krijgen Koninklijke onderscheiding

Twaalf Gouwenaars kregen vrijdag in de Sint Janskerk een Koninklijke onderscheiding uit handen van burgemeester Pieter Verhoeve. Tien inwoners zijn benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau, één Gouwenaar tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau en een andere inwoner tot Officier in de Orde van Oranje Nassau. Ze kregen de onderscheiding vanwege hun grote inzet in de maatschappij.

Ere wie ere toekomt vandaag 11:30

Twaalf Gouwenaars ontvangen Koninklijke onderscheiding

Het is op vrijdag 26 april ook Lintjesregen in Gouda. Twaalf Gouwenaars ontvangen een Koninklijke onderscheiding uit handen van burgemeester Pieter Verhoeve. Rond 13u00 zie je op www.ZoGouds.nl welke Gouwenaars een Koninklijke onderscheiding hebben gekregen. Ze ontvangen een onderscheiding voor hun geweldige en grote inzet als vrijwilliger voor de samenleving.

Koningsdag vandaag 09:10

Oranjevoorpret in Ontmoetingscentrum Van Noord

Wat een oranjevoorpret hadden ze donderdag in en bij Ontmoetingscentrum Van Noord bij Winkelcentrum Bloemendaal! Een verslaggever van WNL kwam langs om de voorbereidingen voor Koningsdag te filmen. Drie dames van het AZC zijn namelijk al weken aan het haken en breien voor de vrijmarkt op de Raam en vrijdagochtend was hun verhaal op tv te zien bij Goedemorgen Nederland op NPO1.

Weer in Gouda vandaag 08:27

Weer houdt zich rustig tijdens Koningsnacht

Vrijdag is het rustig weer. Zo ook tijdens de Koningsnacht op de Markt. De daglichtperiode begint regenachtig, in de loop van de ochtend wordt het droog en schijnt de zon regelmatig. Bij een zwakke noordwestenwind, later zuidwestenwind, windkracht 1 à 2 Beaufort wordt het om en nabij 11 graden Celsius.