Wervelende Black Gospel kerstconcerten in Sint Janskerk

Al jarenlang slaagt evenementenbureau Eigenwijze Evenementen erin de harten van duizenden bezoekers te veroveren met de wervelende Black Gospel Nights in de prachtige Sint Jan te Gouda. Dit jaar staan de Black Gospel Night(s) geprogrammeerd voor een 8-ste jaar in Gouda. Ook deze editie belooft (weer) een gedenkwaardige avond te worden met een fantastische line-up aan artiesten. Data: woensdag 21 en donderdag 22 december 2022.

Trots zijn Miranda Kruithof en Hans Peter van den Bosch van Eigenwijze Evenementen, dat men voor dit jaar het Black Gospel koor van Elvis E. heeft weten vast te leggen. De doorbraak van het koor Elvis E is gekomen door hun prominente rol in het populaire Tv programma Amazing Grace afgelopen zomer.

Het koor is aanwezig met een 15koppig koor en live-muzikanten. De stijl van het koor laat zich het best  omschrijven als Black Gospel maar dan wel met een geheel eigen stijl, een swingende podiumpresentatie en een heerlijk herkenbaar geluid. De beste Gospel artiesten van Nederlanden Dwight Dissels en Shirma Rouse completeren het koor.

Op woensdag 21 december staat Dwight Dissels geprogrammeerd met het koor en op donderdag 22 december komt Shirma Rouse naar Gouda. 

De prachtige Sint-Jans Kerk in Gouda is al jarenlang het decor van Black Gospel Night in Gouda. Op beide dagen krijgt de St. Jan een nog mooiere setting dan gebruikelijk. De St. Janskerk in Gouda wordt voor deze gelegenheid omgedoopt tot een verzamelplaats van saamhorigheid en vreugde, waarbij niemand stil kan blijven zitten.

De animo onder de liefhebbers is weer bijzonder groot, zo merkt Hans Peter van den Bosch. "Mensen 
met tickets van 2 voorgaande edities hebben nog recht op een voucher voor de editie van dit jaar. Daarnaast onze loyale zakelijke partners die hier met het team of relaties op afkomen."

Deze reeks Gospelconcerten biedt liefhebbers van Soul & Gospel de gelegenheid om de kerstperiode op een unieke manier in te luiden met vrienden, relaties, personeel, en/of familie. Zakelijke relaties, particulieren, jong en oud iedereen is van harte welkom om te komen genieten van een onvergetelijk indrukwekkend avond.

Voor alle informatie over de concerten en de juiste programmering www.blackgospelnight.nl

 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Theater gisteren 11:41

Anthony dos Santo komt zijn expertise delen in De Goudse Schouwburg

De Goudse Schouwburg en gro-up slaan de handen weer ineen voor een nieuwe serie workshops en masterclasses tijdens Express Yourself, het jaarlijkse jongerenproject. De workshopmaand Smaakmakers biedt een unieke kans om jongeren gratis kennis te laten maken met bekende artiesten in de Urban scene, zich te laten inspireren en hun talent te ontwikkelen.

Advertorial Sport en recreatie gisteren 11:39

Vrolijk, veilig en fit blijven fietsen? Doe 2 mei mee aan Doortrapdag

We willen allemaal graag fit ouder worden. Natuurlijk willen we ook graag blijven fietsen! Voor personen van 65 jaar of ouder die graag veilig willen blijven fietsen (met elektrische of gewone fiets) biedt SPORT•GOUDA een zogeheten  'Doortrapdag' aan.

Winkels gisteren 08:00

Steeds minder winkels in de winkelstraat

Winkelstraten in de binnensteden doen hun naam steeds minder eer aan. Wanneer de panden leeg komen te staan, vestigt zich daar vaak horeca of iets anders zoals een nagelstudio, een kapper of tattooshop.

ICT en technologie gisteren 06:00

Zuid-Holland aangewezen als testgebied voor nieuwe generatie drones

Zuid-Holland is door het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat aangewezen als voorkeursgebied voor BVLOS-vluchten met drones in afgesloten luchtruim. BVLOS staat voor Beyond visual line of sight. Oftewel: vliegen met een drone buiten het directe zicht van de pilot. 

Advertorial Theater 26 apr. 2024 19:00

Avondje theater? Hier het programma van De Goudse Schouwburg

Avondje theater? Het theaterseizoen in De Goudse Schouwburg is bezig met de tweede helft. Deze voorstellingen kun je de komende weken verwachten, zien en horen. De lijst is lang, er is voldoende keus.