Woodstock Concert op GOUDasfalt

Duizenden bezoekers wisten de afgelopen jaren de theaters en concertzalen te vinden voor ‘Woodstock The Story’. Tijdens de muzikale voorstellingen wordt het gevoel van het legendarische festival uit 1969 feilloos nagebootst. Op vrijdag 26 mei komt de band van Woodstock The Story naar Gouda voor een uniek optreden. GOUDasfalt is vrijdagavond de plek waar peace, love and music samenkomen.

Woodstock ’69 wordt tot de dag van vandaag gezien als ‘de moeder van alle festivals’. Bijna een half miljoen mensen zagen er in 1969 artiesten als The Who, Santana, Joe Cocker, Jimi Hendrix, Janis Joplin en Creedence Clearwater Revival optreden. De band van Woodstock The Story heeft zich gespecialiseerd in de muziek van toen. Hiermee touren ze al jaren door binnen- en buitenland.

goudasfalt theaterbakkerheij woodstock in concert.jpg

Droom

De Theaterbakkerheij had al tijden de droom om de succesvolle band naar Gouda te halen. Samen met MASS Events wordt dat nu gerealiseerd. Op het festivalterrein waar op zaterdag 27 mei Riverdale Festival wordt georganiseerd gaat het gebeuren. “We kunnen echt niet wachten tot vrijdagavond. Deze band is zó goed!” Zegt Ruud Bakker van De Theaterbakkerheij.

Het unieke concert vindt plaats op vrijdag 26 mei. Om 19u00 start het voorprogramma en vanaf 20u00 is het de beurt aan de band van Woodstock The Story. Rond 23u00 zal het evenement afgelopen zijn.

De kaartverkoop is in volle gang. Er zijn nog tickets te koop via de website van De Theaterbakkerheij (www.theaterbakkerheij.nl)


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Ondernemen vandaag 15:41

Druk bezochte bijeenkomst GBC/SBG met gastspreker Robert Doornbos

Een volle raadzaal van het Huis van der Stad dinsdagavond bij de inspiratieavond van de Samenwerkende Binnenstadondernemers Gouda en Goudse Business Club. Dit met een mooie, informele en informatieve bijdrage van gastspreker en oud Formule 1-coureur Robert Doornbos.

Politiek vandaag 15:19

Wethouder Rogier Tetteroo neemt vanavond afscheid van Goudse politiek

Na bijna 9 jaar wethouderschap en 4 jaar raadslidmaatschap (fractievoorzitter) is Rogier Tetteroo vanaf donderdag 1 juni aan de slag gegaan voor het start-up bedrijf MicroWoning.com. Vanavond, woensdag 7 juni, neemt Tetteroo tijdens de raadsvergadering afscheid van de Goudse politiek. 

Advertorial Theater vandaag 15:04

De Waarheid van Kate op do. 8 juni in De Theaterbakkerheij

‘De waarheid van Kate’ is een multimedia voorstelling van John de Heij theaterproducties waarin Suzanne Glasbergen maar liefst 26 personages speelt, live op het toneel en via drie grote LCD schermen als in een videoclip. Voor het eerst sinds jaren staat John de Heij zelf weer op het toneel, ditmaal in de rol van live muzikant en dj. En wel op donderdag 8 juni, vanaf 20u00 in De Theaterbakkerheij.

Gezondheid en welzijn vandaag 14:58

HPV-prikbus komt naar treinstation Gouda

Hecht GGD Hollands Midden gaat komende week op pad met een speciale HPV-prikbus. Op 8 en 9 juni staat de duidelijk herkenbare blauwpaarse bus bij het treinstation van Gouda. Dit in het kader van de ‘Mis ‘m niet’-campagne waarvoor staatssecretaris Van Ooijen op 31 mei het startschot gaf.

Voetbal vandaag 13:34

Brainstormavond bestuurlijke toekomst Olympia

De voetbalvereniging Olympia houdt woensdagavond 7 juni vanaf 20u00 in haar clubhuis een brainstorm sessie over de bestuurlijke toekomst van de club én om te helpen een aantal belangrijke posities in te vullen. Aanleiding voor de bijeenkomst is dat het steeds lastiger blijkt om mensen te vinden om belangrijke vrijwilligersplekken in te vullen.

Natuur en recreatie vandaag 13:07

'Het laaghangende fruit is geoogst, op naar meer'

Operatie Steenbreek Gouda maakte dinsdag het motto van haar 5-jarig bestaan en verjaardag bekend. Dit bij overhandiging van een appelboompje aan burgemeester Pieter Verhoeve in het Huis van de Stad. Het motto is 'Het laaghangende fruit is geoogst, op naar meer'.