AS Media

Auto belandt op motorkap bij botsing op Goverwellesingel

Een bizar verkeersongeval donderdagmiddag rond 16u30 op de kruising Goverwellesingel met de Poldermolendreef. Daarbij kwamen twee auto's met elkaar in botsing. Door de aanrijding is een auto boven op de motorkap van de andere auto tot stilstand gekomen. Er vielen twee gewonden.

Een slachtoffer zat bekneld in het voertuig. Deze is door de brandweer bevrijd met gebruik van hydraulische gereedschap. 

Zeker twee personen zijn gewond geraakt en met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

De hulpdiensten werden massaal ingezet. Drie ambulances kwamen naar de plaats van het ongeval. Ook werd de traumahelikopter ingevlogen om naar de locatie te komen. 

De kruising is vanwege het ongeval en het onderzoek voorlopig dicht.

 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Waterpolo vandaag 12:53

Landskampioen GZC Donk wint eenvoudig van PSV

De Eredivisie Heren is van start gegaan. Op zaterdag won GZC Donk zoals verwacht vrij eenvoudig. De regerend  landskampioen uit Gouda stuurde PSV met 18-12 huiswaarts.

Bankzaken vandaag 11:34

ING-bank leeg gehaald

De laatste bank in de binnenstad van Gouda, waar we nog gewoon geldzaken kunnen doen aan de balie en geld kunnen opnemen en pinnen, sloot onlangs de deuren. Na de Rabobank, ABN Amro, SNS Bank ging ook de ING Bank in de Wijdstraat 1 dicht. Dat gebeurde per 31 augustus. De ING-bank wordt nu leeg gehaald.

Sport vandaag 10:39

Estafette team GZC DONK derde op Provinciaal Kampioenschap

Brisa Dekkers, Eva Ehlert, Anouk de Jong, Erin de Jong, Tessa de Jong en Tess Liebrechts hebben onder leiding van trainer/coach Aranea de Jong zich op het Provinciaal Estafette Kampioenschap in Leiden verdienstelijk naar een derde plaats overall gezwommen.