AS Media

Bowlingcentrum Gouda gaat weer open na brand begin december

Bowlingcentrum Gouda aan de Burgemeester van Reenensingel gaat deze week weer open na de brand van begin december 2022.  Vrijdagmiddag 2 december rond 12u35 ontstond brand. Bij aankomst van de brandweer waren de vlammen goed te zien. De brand zorgde voor de nodige rookontwikkeling. De brandweer rukte met meerdere wagens uit. De schade was groot.

Meterkast

De brand werd ontdekt door twee mensen van het bowlingcentrum. Zij belden meteen 112. De brand bevond zich achterin het pand in een meterkast en sloeg door naar een trap. Dat zorgde voor enige rookontwikkeling. Hulpdiensten schaalden de brand op naar middelbrand.

Brandweerlieden blusten de brand rond 13u15 en controleerden vervolgens het pand. De inzet van het cobra-team bleek niet meer nodig. Een klein uur na het uitbreken van de brand gaf de brandweer het sein brandmeester.

De oorzaak van de brand is (nog) niet bekend. Bij de brand vielen geen gewonden. Stichting Salvage hielp de eigenaar van het pand helpen bij de afhandeling van de schade. De afgelopen twee maanden was het schoonmaken en de bloel opknappen. 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Calamiteiten vandaag 13:22

Derde lekkage dit lopende theaterseizoen bij De Goudse Schouwburg

De Goudse Schouwburg heeft zaterdagmorgen te maken gehad met een derde lekkage in dit lopende theaterseizoen. De lekkage in de keuken kwam boven water bij de voorverkoop van kaarten voor het nieuwe theaterseizoen. Die voorverkoop loopt voorspoedig.

Advertorial Festival vandaag 12:44

Festival Gouda Maakt Toekomst zondag op Goudasfalt

Voor het festival Gouda Maakt Toekomst moet je (een plekje in) de agenda vrij houden. Op zondag 4 juni van 12u00 tot 19u00 is GOUDasfalt DE plek waar je Toekomstmakers ontmoet en geïnspireerd raakt om er zelf één te worden!

Gemeente vandaag 12:06

Gouda wil grote gratis inpandige fietsenstalling met voorzieningen in binnenstad

De gemeente Gouda trekt een miljoen uit voor overdekte fietsenstalling met 750 rekken mét voorzieningen, zoals een toegankelijk openbaar toilet. De beoogde plek is het rijtje panden aan de Nieuwe Markt waarin eerst een reisbureau, een speelgoedwinkel en een kledingzaak zaten. Gouda wil de gratis bewaakte inpandige fietsenstalling Nieuwe Markt per 1 januari 2024 openstellen.

Voetbal vandaag 11:36

Romeo El Bouazatti nieuwe trainer SV Gouda

Ondanks een getekend contract bij SV Gouda besloot trainer Tim den Haan recentelijk toch het komend seizoen bij VV Alblasserdam aan de slag te gaan. Het zeer verraste bestuur van SV Gouda moest op zoek naar een andere trainer en vond hem deze week - al vrij snel - in de persoon van Romeo El Bouazatti.