Congres over waterstof in het Groene Hart

Studenten van de Groene Innovatie Challenge houden in opdracht van Holland Rijnland en het platform Groene Hart Werkt! een netwerkevent over waterstof in het Groene Hart. Dat gebeurt op donderdag 23 juni van 15-17u00 in Technolab Leiden.

Ben je geïnteresseerd in waterstof als energiedrager van de toekomst? Kom dan op donderdag 23 juni naar Technolab Leiden voor een informatieve en kansrijke middag waarbij je jouw netwerk kunt uitbreiden.

Technolab Leiden houdt in opdracht van Platform Groene Hart Werkt! en Holland Rijnland een netwerk-evenement over waterstofinnovaties in de regio. Deze middag biedt de mogelijkheid om contacten te leggen met innoverende bedrijven op het gebied van waterstof en bedrijven die deze ambitie hebben. Het programma bestaat uit meerdere pitches, inspirerende workshops en uiteraard tijd om in contact te komen met elkaar.

Alle geïnteresseerden zijn welkom om kennis en inspiratie op te doen.

Save the date! Donderdag 23 juni van 15u00 tot 17u00 @Technolab Leiden.

Het programma volgt binnenkort.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Sport en recreatie vandaag 13:14

Wethouder Michiel Bunnik opent People Padel Gouda

Gouda heeft er met People Padel een sportieve trekpleister bij. Komende vrijdag 14 juni is de feestelijke opening van People Padel, de eerste indoor padellocatie in de stad. Rond 16u00 worden de deuren van deze nieuwe sportfaciliteit feestelijk geopend door wethouder Michiel Bunnik. Daarna kun je zelf ook aan de slag. Dus wees welkom...

Advertorial Sport vandaag 12:44

Schrijf snel je club in voor Rabo ClubSupport

Iedereen verdient een club! Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom ondersteunt de coöperatieve Rabobank al 20 jaar verenigingen door heel Nederland. Verenigingen en stichtingen in de regio van de Hollandse IJssel kunnen zich tot en met 14 juni aanmelden via www.rabo-clubsupport.nl. Vanaf 2 tot en met 24 september kunnen Rabobank leden stemmen op hun drie favoriete clubs in deze regio.

Opinie vandaag 12:18

Sportzomer 2024

Als ik naar buiten kijk heb ik toch mijn twijfels, maar het is echt zomer. Voor de weerkundigen is de metrologische zomer op 1 juni begonnen. De astronomische zomer begint pas op donderdag 20 juni. Hoe dan ook, van echt vakantieweer is nog geen sprake.

Advertorial Maak Gouda Duurzaam vandaag 11:10

Bijeenkomst voor energie- en groenprojecten/werkgroepen

Ben je bezig met een project over duurzaamheid of wil je graag meehelpen met een duurzaam project? Kom dan op 20 juni vanaf 19u30 naar de inspiratiebijeenkomst in het Huis van de Stad. 

Stadshart vandaag 10:44

Gemeente past regels aan: binnenstad nog gastvrijer en levendiger

Als een horecaondernemer een plantenbak tegen de gevel van zijn zaak wil zetten, moet hij een terrasvergunning aanvragen. Een winkelier die datzelfde wil, hoeft dat niet. Om aan die scheve situatie een einde te maken, trekt de gemeente Gouda de uitstallingsregels voor detailhandel en horeca gelijk.