Congres over waterstof in het Groene Hart

Studenten van de Groene Innovatie Challenge houden in opdracht van Holland Rijnland en het platform Groene Hart Werkt! een netwerkevent over waterstof in het Groene Hart. Dat gebeurt op donderdag 23 juni van 15-17u00 in Technolab Leiden.

Ben je geïnteresseerd in waterstof als energiedrager van de toekomst? Kom dan op donderdag 23 juni naar Technolab Leiden voor een informatieve en kansrijke middag waarbij je jouw netwerk kunt uitbreiden.

Technolab Leiden houdt in opdracht van Platform Groene Hart Werkt! en Holland Rijnland een netwerk-evenement over waterstofinnovaties in de regio. Deze middag biedt de mogelijkheid om contacten te leggen met innoverende bedrijven op het gebied van waterstof en bedrijven die deze ambitie hebben. Het programma bestaat uit meerdere pitches, inspirerende workshops en uiteraard tijd om in contact te komen met elkaar.

Alle geïnteresseerden zijn welkom om kennis en inspiratie op te doen.

Save the date! Donderdag 23 juni van 15u00 tot 17u00 @Technolab Leiden.

Het programma volgt binnenkort.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Opinie vandaag 10:00

Ik kies, want ik loop

Binnenkort kun je weer stemmen. Stemmen in een stemhokje voor de juiste politieke koers van ons land. We noemen dat democratie en daar zijn we terecht trots op. 

Gemeente vandaag 08:00

Help de gemeente om mensen te helpen met geldproblemen

De gemeente Gouda helpt inwoners die moeite hebben met rondkomen, betalingsproblemen of schulden hebben. Deze hulp kan van levensbelang zijn, en het moet dus goed werken. Daarom heeft de gemeente jouw hulp nodig! 

Sport en recreatie gisteren 21:00

Bij SportCity hoef je niet te kiezen! Ontdek het zelf tijdens het open weekend

Ga je voor BBB - Buik Billen Benen of voor CDA - Cardio Douchen Afdrogen? Misschien heb je meer met PVV - Poweryoga Voor Vrienden, ben je toe aan D66 - Dag66 zonder spierpijn of heb je zin in CU - Cappuccino Uurtje? Bij SportCity hoef je niet te kiezen! Van spanning tot ontspanning: het kan er allemaal. Ontdek het zelf tijdens het open weekend van SportCity Gouda.

Opinie gisteren 20:00

Communiceren

Er was ergens een klusje te doen. Er moest onkruid getrokken worden in een buurtje. Maar hoe gingen we dat aanpakken?