Congres over waterstof in het Groene Hart

Studenten van de Groene Innovatie Challenge houden in opdracht van Holland Rijnland en het platform Groene Hart Werkt! een netwerkevent over waterstof in het Groene Hart. Dat gebeurt op donderdag 23 juni van 15-17u00 in Technolab Leiden.

Ben je geïnteresseerd in waterstof als energiedrager van de toekomst? Kom dan op donderdag 23 juni naar Technolab Leiden voor een informatieve en kansrijke middag waarbij je jouw netwerk kunt uitbreiden.

Technolab Leiden houdt in opdracht van Platform Groene Hart Werkt! en Holland Rijnland een netwerk-evenement over waterstofinnovaties in de regio. Deze middag biedt de mogelijkheid om contacten te leggen met innoverende bedrijven op het gebied van waterstof en bedrijven die deze ambitie hebben. Het programma bestaat uit meerdere pitches, inspirerende workshops en uiteraard tijd om in contact te komen met elkaar.

Alle geïnteresseerden zijn welkom om kennis en inspiratie op te doen.

Save the date! Donderdag 23 juni van 15u00 tot 17u00 @Technolab Leiden.

Het programma volgt binnenkort.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Calamiteiten vandaag 13:22

Derde lekkage dit lopende theaterseizoen bij De Goudse Schouwburg

De Goudse Schouwburg heeft zaterdagmorgen te maken gehad met een derde lekkage in dit lopende theaterseizoen. De lekkage in de keuken kwam boven water bij de voorverkoop van kaarten voor het nieuwe theaterseizoen. Die voorverkoop loopt voorspoedig.

Advertorial Festival vandaag 12:44

Festival Gouda Maakt Toekomst zondag op Goudasfalt

Voor het festival Gouda Maakt Toekomst moet je (een plekje in) de agenda vrij houden. Op zondag 4 juni van 12u00 tot 19u00 is GOUDasfalt DE plek waar je Toekomstmakers ontmoet en geïnspireerd raakt om er zelf één te worden!

Gemeente vandaag 12:06

Gouda wil grote gratis inpandige fietsenstalling met voorzieningen in binnenstad

De gemeente Gouda trekt een miljoen uit voor overdekte fietsenstalling met 750 rekken mét voorzieningen, zoals een toegankelijk openbaar toilet. De beoogde plek is het rijtje panden aan de Nieuwe Markt waarin eerst een reisbureau, een speelgoedwinkel en een kledingzaak zaten. Gouda wil de gratis bewaakte inpandige fietsenstalling Nieuwe Markt per 1 januari 2024 openstellen.

Voetbal vandaag 11:36

Romeo El Bouazatti nieuwe trainer SV Gouda

Ondanks een getekend contract bij SV Gouda besloot trainer Tim den Haan recentelijk toch het komend seizoen bij VV Alblasserdam aan de slag te gaan. Het zeer verraste bestuur van SV Gouda moest op zoek naar een andere trainer en vond hem deze week - al vrij snel - in de persoon van Romeo El Bouazatti.