DA Drogisterij Van 't Hof stopt er na 27 jaar mee in Korte Akkeren

Na 27 jaar stopt de DA drogisterij van 't Hof in Korte Akkeren er mee.  De DA Drogisterij zit al sinds mensenheugenis aan de Constantijn Huijgenstraat. Op  27 juli 2022 is het voor Riek en Henno van 't Hof de laatste dag. De drogisterij gaat daarmee ook voor Korte Akkeren verloren. Het is het echtpaar niet gelukt om een andere ondernemer te vinden.

Aan alles komt een eind... Zo laten Riek en Henno aan hun klanten weten.
 
Beste Klanten,
 
Ruim 41 jaar geleden stapten we de drogistenwereld in en begonnen we onze eigen 1ste drogisterij. 27 jaar geleden kregen we de kans om in de Korte Akkeren een mooie drogisterij te beginnen, waar we met hart en ziel en veel plezier en enthousiasme gewerkt hebben. Toen we in 2009 de kans kregen om de winkelruimte te vergroten hebben wij dit met beide handen aangegrepen en kregen we een nog mooiere winkel.
 
Maar zoals aan alles, komt er nu een eind aan. We gaan van ons pensioen genieten.
 
Eind juli gaan we jammer genoeg onze deuren sluiten. We hebben uiteraard van alles geprobeerd om de zaak te behouden voor de wijk en te laten overnemen door een andere ondernemer, maar dat is in de huidige opzet helaas niet gelukt.
 
We gaan langzamerhand beginnen met de leegverkoop en hopen van harte dat u ons daar een handje bij helpt. Er is al veel afgeprijsd en als u facebook en de info in de winkel in de gaten houdt, gaan de kortingen verder oplopen, want we moeten helemaal leeg.
 
Zit uw favoriete product er niet meer bij, dan kunnen we dit meestal nog wel voor u bestellen. DHL en de verkoop van EYELOVE en PASFOTO’S gaan voorlopig gewoon door. Natuurlijk blijven wij ook in deze periode samen met ons team voor u klaar staan…
 
We stoppen wel per direct met het klanten spaarpuntensysteem. Er liggen nog een aantal waardebonnen klaar om op te halen. Papieren cadeaubonnen kunt u tot 1 juli a.s. inleveren. DA- Pasjes blijven wel gewoon geldig, want die kunt u ook in andere DA Drogisterijen besteden.
 
We nemen nog geen afscheid, want we hopen u de komende weken zeker nog in de winkel te zien.
 
Hartelijke groet, Henno & Riek en ons team medewerkers

Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Opinie vandaag 10:00

Voetbalsupporters

Waar een overwinning van een voetbalteam weer niet toe kan leiden. De overwinning van Marokko op België zorgde deze week voor supportersrellen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Brussel. Het woord supporter is hier niet op zijn plaats want hier was mijns inziens weer sprake van puur vandalisme.

Opinie vandaag 10:00

Beleidsplan

Heb jij je ooit afgevraagd of onze lieve Heer eerst een beleidsplan schreef toen Hij de aarde schiep? Of, als je anders gelovig bent, dat er ergens aan het begin van de evolutie, een dikke map met uitgewerkte ideeën klaar lag? Steeds meer kom ik er achter dat de mooiste dingen ontstaan daar waar een paar mensen een plan hebben, elkaar enthousiasmeren en er voor gaan.  

Kerk vandaag 08:00

Sinterklaasliedjes in de Sint Janskerk

Slagwerker Dick Le Mair en stadsorganist Gerben Budding brengen zaterdagmiddag 3 december in de Sint Janskerk een programma rond Sinterklaas. Aanvang is 16u00. Naast een improvisatie over Sinterklaasliedjes klinken er ‘onbestaanbare meesterwerken’ rond het feest van de heilige Nicolaas en composities van Le Mair.

Gemeente vandaag 08:00

Thuiswerkende ambtenaren kosten Gouda 900.000 euro

Er wordt sinds corona meer thuisgewerkt en dat blijkt flink geld te kunnen kosten. Waar de Goudse ambtenaren eerst op een vaste PC in het Huis van de Stad werkte, zijn nu laptops nodig. Zo moet de gemeente Gouda de komende jaren een bedrag van 900.000 euro investeren. Dit om laptops, dockingstations, beeldschermen, toetsenborden, muizen en andere benodigdheden aan te kunnen schaffen.

Advertorial Winkels vandaag 07:30

Wintershoppen op GoStores Gouda

De feestdagen staan voor de deur. Het is tijd om je huis weer gezellig te maken en de kerst in huis te halen. Kom wintershoppen bij GoStores Gouda en laat je inspireren. 

Sport vandaag 06:00

Voetbalwedstrijden zaterdag vervroegd vanwege Oranje

Evenals voorgaande keren dat het Nederlands Elftal op WK's en EK's in actie kwam op tijdstippen dat normaliter amateurvoetbalwedstrijden op het programma staan, worden komende zaterdag vrijwel alle voetbalduels vervroegd naar het begin van de middag. Zodoende kan iedereen thuis of in de kantine naar Nederland - Verenigde Staten kijken om 16u00 nadat eerst zelf gevoetbald is.