Advertorial Cinema Gouda

Deze week nieuw in Cinema Gouda

Kleur de regenachtige dagen in Nederland met een vleugje... roze! Barbie verovert de filmwereld als dé blockbuster van het jaar. Of ga voor pastelkleuren met Asteroid City: het nieuwe meesterwerk van Wes Anderson. Gelukkig zit je bij een bezoek aan Cinema Gouda in ieder geval droog,

Nieuw deze week

Cowabunga! De Ninja Turtles zijn terug!

Nadat ze zich jarenlang verscholen hebben, hopen de Turtle-broers nu met heldhaftige acties New York voor zich te winnen en geaccepteerd te worden als gewone tieners. Ze strijden tegen een misdaadorganisatie met hulp van een nieuwe vriendin, maar worden bedreigd door een mutantenleger.

MEER INFO/TRAILER/TICKETS

De tekst loopt door onder de afbeelding.

Afbeelding1.png

Het pastelkleurige, tot in de details doordachte Asteroid City

Wes Anderson (The Grand Budapest Hotel) brengt zijn unieke, kenmerkende stijl naar een fictief Amerikaans woestijnstadje in 1955. Hollywoodsterren als Scarlett Johansson en Tom Hanks schitteren in deze film over een conventie voor jonge sterrenkijkers, die verstoord wordt door wereld-schokkende gebeurtenissen. In de 50+ Bios.

MEER INFO/TRAILER/TICKETS

De tekst loopt door onder de afbeelding.

Afbeelding2.png

Zomerse komedie à la Mamma Mia

De Franse feelgoodfilm Les Cyclades is ook zeker de moeite van het bekijken waard. Twee voormalige hartsvriendinnen maken samen de reis naar Griekenland waar ze als tieners van droomden, maar ontdekken dat ze wel heel verschillende ideeën hebben over vakantie, de liefde en het leven.

MEER INFO/TRAILER/TICKETS

Première titels:

  • Only You
  • Ninja Turtles (NL & OV)
  • Gran Turismo
  • The Last Voyage of the Demeter (10 euro inclusief een drankje naar keuze)
  • The Meg

https://www.cinemagouda.nl/films/nu-te-zien

50+ bios nieuwe titels:

  • Les Cyclades
  • Asteroid City
  • Ragazza del Futuro
  • L’origine du mal

https://www.cinemagouda.nl/specials-and-events/50--bios

Bekijk hier het complete filmaanbod van Cinema Gouda.

 

 


Meer nieuws

Zorg vandaag 17:28

Verlichte tractoren brengen kerstgroet aan bewoners zorgcentra

Een stoet verlichte tractoren reed vrijdagavond vanuit Stolwijk naar Gouda en weer terug. In Gouda werd een bezoek gebracht aan de bewoners van zorgcentrum De Hanepraij en in Stolwijk aan de bewoners van woonzorgcomplex Wilgenhoven. De initiatiefnemers wilden op deze wijze een kerstgroet aan de bewoners van beide huizen overbrengen.

Calamiteiten vandaag 17:19

Berk valt op dak museumhavencafé IJsselhuis

Een berk bij het Museumhavencafe IJsselhuis is vanacht door de hevige wind afgebroken en vervolgens op het dak terecht gekomen van het voormalige schipperswachtlokaal. Het IJsselhuis liep daarbij flinke schade op, maar kon zondag wel gewoon open.

Voetbal vandaag 16:22

DONK kent weer twee gezichten

Dat bijna een uur uitstekend voetbal spelen en een 3-0 voorsprong nemen geen garantie is voor een eenvoudige zege, werd in de strijd tussen de nummer twee, DONK, en het laaggeplaatste CSW maar weer eens bewezen. De thuisploeg freewheelde ogenschijnlijk eenvoudig naar een ruime voorsprong, maar kwam uiteindelijk billenknijpend nog goed weg met “slechts” een 3-2 overwinning.

Ongeval vandaag 16:07

Auto op z'n kop in water Burgemeester van Reenensingel

Een automobilist raakte zondagmiddag rond 12u20 door nog onbekende oorzaak met zijn auto van de Burgemeester van Reenensingel en belandde vervolgens met zijn voertuig op z'n kop in het naastgelegen water. De automobilist en een bijrijder zijn er vandoor gegaan en hebben zich nog niet gemeld.

Advertorial gospel vandaag 11:00

Concerten negende editie Black Gospel Night bijna uitverkocht

De feestdagen staan bijna voor de deur. Nog 14 dagen en dan is het zover! Eigenwijze Evenementen B.V., een toonaangevende evenementenorganisatie uit Reeuwijk, kondigt met trots aan dat de 9e editie Black Gospel Night bijna is uitverkocht. Niet verwonderlijk: Black Gospel Night in Gouda brengt vreugde en inspiratie in het hart van de feestdagen.

Voetbal vandaag 10:08

Jodan Boys met zege de feestdagen in

Jodan Boys heeft de laatste competitiewedstrijd van 2023 goed afgesloten. In eigen huis was de ploeg van Erik van Zoest een maatje te groot voor Argon. De Gouwenaars hadden grote delen van de wedstrijd een veldoverwicht, maar hielden Argon lange tijd in de wedstrijd. Uiteindelijk won Jodan Boys toch met duidelijke cijfers: 5-2.