Advertorial Cinema Gouda

Deze week nieuw in Cinema Gouda

Kleur de regenachtige dagen in Nederland met een vleugje... roze! Barbie verovert de filmwereld als dé blockbuster van het jaar. Of ga voor pastelkleuren met Asteroid City: het nieuwe meesterwerk van Wes Anderson. Gelukkig zit je bij een bezoek aan Cinema Gouda in ieder geval droog,

Nieuw deze week

Cowabunga! De Ninja Turtles zijn terug!

Nadat ze zich jarenlang verscholen hebben, hopen de Turtle-broers nu met heldhaftige acties New York voor zich te winnen en geaccepteerd te worden als gewone tieners. Ze strijden tegen een misdaadorganisatie met hulp van een nieuwe vriendin, maar worden bedreigd door een mutantenleger.

MEER INFO/TRAILER/TICKETS

De tekst loopt door onder de afbeelding.

Afbeelding1.png

Het pastelkleurige, tot in de details doordachte Asteroid City

Wes Anderson (The Grand Budapest Hotel) brengt zijn unieke, kenmerkende stijl naar een fictief Amerikaans woestijnstadje in 1955. Hollywoodsterren als Scarlett Johansson en Tom Hanks schitteren in deze film over een conventie voor jonge sterrenkijkers, die verstoord wordt door wereld-schokkende gebeurtenissen. In de 50+ Bios.

MEER INFO/TRAILER/TICKETS

De tekst loopt door onder de afbeelding.

Afbeelding2.png

Zomerse komedie à la Mamma Mia

De Franse feelgoodfilm Les Cyclades is ook zeker de moeite van het bekijken waard. Twee voormalige hartsvriendinnen maken samen de reis naar Griekenland waar ze als tieners van droomden, maar ontdekken dat ze wel heel verschillende ideeën hebben over vakantie, de liefde en het leven.

MEER INFO/TRAILER/TICKETS

Première titels:

  • Only You
  • Ninja Turtles (NL & OV)
  • Gran Turismo
  • The Last Voyage of the Demeter (10 euro inclusief een drankje naar keuze)
  • The Meg

https://www.cinemagouda.nl/films/nu-te-zien

50+ bios nieuwe titels:

  • Les Cyclades
  • Asteroid City
  • Ragazza del Futuro
  • L’origine du mal

https://www.cinemagouda.nl/specials-and-events/50--bios

Bekijk hier het complete filmaanbod van Cinema Gouda.

 

 


Meer nieuws

Advertorial Sport en recreatie vandaag 13:14

Wethouder Michiel Bunnik opent People Padel Gouda

Gouda heeft er met People Padel een sportieve trekpleister bij. Komende vrijdag 14 juni is de feestelijke opening van People Padel, de eerste indoor padellocatie in de stad. Rond 16u00 worden de deuren van deze nieuwe sportfaciliteit feestelijk geopend door wethouder Michiel Bunnik. Daarna kun je zelf ook aan de slag. Dus wees welkom...

Advertorial Sport vandaag 12:44

Schrijf snel je club in voor Rabo ClubSupport

Iedereen verdient een club! Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom ondersteunt de coöperatieve Rabobank al 20 jaar verenigingen door heel Nederland. Verenigingen en stichtingen in de regio van de Hollandse IJssel kunnen zich tot en met 14 juni aanmelden via www.rabo-clubsupport.nl. Vanaf 2 tot en met 24 september kunnen Rabobank leden stemmen op hun drie favoriete clubs in deze regio.

Opinie vandaag 12:18

Sportzomer 2024

Als ik naar buiten kijk heb ik toch mijn twijfels, maar het is echt zomer. Voor de weerkundigen is de metrologische zomer op 1 juni begonnen. De astronomische zomer begint pas op donderdag 20 juni. Hoe dan ook, van echt vakantieweer is nog geen sprake.

Advertorial Maak Gouda Duurzaam vandaag 11:10

Bijeenkomst voor energie- en groenprojecten/werkgroepen

Ben je bezig met een project over duurzaamheid of wil je graag meehelpen met een duurzaam project? Kom dan op 20 juni vanaf 19u30 naar de inspiratiebijeenkomst in het Huis van de Stad. 

Stadshart vandaag 10:44

Gemeente past regels aan: binnenstad nog gastvrijer en levendiger

Als een horecaondernemer een plantenbak tegen de gevel van zijn zaak wil zetten, moet hij een terrasvergunning aanvragen. Een winkelier die datzelfde wil, hoeft dat niet. Om aan die scheve situatie een einde te maken, trekt de gemeente Gouda de uitstallingsregels voor detailhandel en horeca gelijk.