Cinema Gouda logo
Tip!

Cinema Gouda

Cinema Gouda is dé bioscoop voor Gouda en omstreken voor iedereen die van films houdt!

Cinema Gouda vertoont de allernieuwste films en een ruim en gevarieerd aanbod. Van blockbusters tot romcoms en van familiefilms tot thrillers. Naast de allernieuwste films heeft Cinema Gouda ook diverse specials en events zoals live opera & ballet, een voordelige 50+ bios, Ladies Night, Mannenavond, Ontbijtbios en meer. Zo is er voor iedereen wat.

Filmzalen

Er zijn 6 filmzalen met in totaal 766 luxe stoelen, 42 superdeluxe VIP seats en 14 luxe rocker seats (in zaal 1). De zalen bieden optimaal zit- en geluidcomfort. De zalen zijn ruim opgezet met extra ruime stoelen en veel beenruimte, zo kun je lekker genieten van de film. Ook is er in iedere zaal een wall-to wall scherm, digitaal beeld en een Dolby 7.1 geluidssysteem.

Zaal 1 is de parel van Cinema Gouda. Naast de 42 VIP seats en 14 rocker seats, heeft zaal 1 de nieuwste innovatie voor bioscoopgeluid: Dolby ATMOS. Dolby ATMOS heeft 64 unieke geluidskanalen die een zeer spectaculair ruimtelijk en levensecht geluidsbeeld opleveren. Film kijken wordt hiermee film beleven.

Naast de ruime zalen, heeft Cinema Gouda op de 1e en 2e verdieping ook een gezellige foyer met een bar waar je voor of na de film kunt plaatsnemen. Zo heb je ook de gelegenheid om even rustig wat te eten of drinken en gezellig bij te praten tijdens je filmuitje.

Stichting Schouwburgcomplex Gouda

Stichting Schouwburgcomplex Gouda exploiteert zowel Cinema Gouda als de Goudse Schouwburg. Beide uitgaansgelegenheden bieden wekelijks een keur aan voorstellingen, films en activiteiten voor een divers publiek uit Gouda en omgeving. Cinema Gouda vertoont 7 dagen per week film in 6 zalen. En naast ruim 300 theatervoorstellingen per jaar is De Goudse Schouwburg ook hét Podium van de Stad waar culturele en commerciële evenementen plaatsvinden.