GBC / SBG

Druk bezochte bijeenkomst GBC/SBG met gastspreker Robert Doornbos

Een volle raadzaal van het Huis van der Stad dinsdagavond bij de inspiratieavond van de Samenwerkende Binnenstadondernemers Gouda en Goudse Business Club. Dit met een mooie, informele en informatieve bijdrage van gastspreker en oud Formule 1-coureur Robert Doornbos.

De Samenwerkende Binnenstadondernemers Gouda (SBG) en de Goudse Business Club (GBC) besloten onlangs om een strategische samenwerking met elkaar aan te gaan. Dit leidde al snel tot een gezamenlijke bijeenkomst afgelopen dinsdag in het Huis van de Stad met gastspreker Robert Doornbos.

De oud Formule1-coureur Robert Doornbos inspireerde de aanwezige ondernemers onder meer met zijn verhaal over racen, ondernemerschap en het bereiken van de top. Aan de hand van briljante hoogtepunten en gênante blunders nam Doornbos de aanwezige ondernemers mee in wat er met een ieder gebeurt wanneer we onder druk staan en hoe we beter worden op die beslissende momenten.

'If things seem under control, you 're not going fast enough', zo sloot Doornbos zijn presentatie af.

Daarna nam hij een selfie met Theo Krins (voorzitter SBG, midden) en Don Frederiks (voorzitter GBC). Zie frontfoto.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Exposities vandaag 14:23

Expositie Freedom Seekers van Jet ter Halle

Wat is vrijheid voor jou? Voor documentaire fotograaf Jet ter Halle was dit je voeten volgen zonder iets te willen of te moeten. In Parijs veranderde haar perspectief door Aslam, Courage, Oscar en Vlad. Zij kwamen alleen te staan, verkeerde in angst voor hun leven en ontvluchtte hun land om zich vrij te kunnen uiten ongeacht hun seksuele oriëntatie. De documentaire ‘Freedom Seekers’ is te bewonderen samen met een fotocollectie van Ter Halle haar reizen. Te zien in Stadskant, Stationsplein 8.

Waterpolo vandaag 12:53

Landskampioen GZC Donk wint eenvoudig van PSV

De Eredivisie Heren is van start gegaan. Op zaterdag won GZC Donk zoals verwacht vrij eenvoudig. De regerend  landskampioen uit Gouda stuurde PSV met 18-12 huiswaarts.

Bankzaken vandaag 11:34

ING-bank leeg gehaald

De laatste bank in de binnenstad van Gouda, waar we nog gewoon geldzaken kunnen doen aan de balie en geld kunnen opnemen en pinnen, sloot onlangs de deuren. Na de Rabobank, ABN Amro, SNS Bank ging ook de ING Bank in de Wijdstraat 1 dicht. Dat gebeurde per 31 augustus. De ING-bank wordt nu leeg gehaald.