Advertorial Onderwijs

Feestelijke opening nieuw schoolgebouw De Goudse Waarden

CSG De Goudse Waarden houdt op dinsdag 7 maart een feestelijk opening van het nieuwe schoolgebouw aan de Heemskerkstraat 105. Vanaf 15u00 ben je van harte welkom. De openingsceremonie start om 15u30. Daarna is er de mogelijkheid om het schoolgebouw te bekijken. Als je wilt komen, meld je dan even aan via de website.

banner dgw opening groepje.png

Duurzaam schoolgebouw

Met ingang van 10 januari zijn de mavo-, havo- en vwo-leerlingen van De Goudse Waarden gestart in het nieuwe gebouw. ”Het is een uniek modern, en bovendien duurzaam schoolgebouw geworden waar onze leerlingen nu al fijn vertoeven”, aldus rector Peter van Dijk.

”In het gebouw vind je een collegezaal, mediatheken, ruimtes voor kunst en muziek met geluidsstudio’s, een BiNaS-lab en eigen werkplekken", zo gaat Van Dijk verder. "Er is veel licht, veel ruimte, het is erg overzichtelijk. De aula heeft met openslaande deuren een directe verbinding met het schoolplein. Leuk om te zien dat onze leerlingen zich zo snel thuis voelen.”

Op 7 maart vindt de officiële opening plaats. Het schoolgebouw van de mavo, havo, vwo-locatie aan de Heemskerkstraat kreeg de afgelopen jaren een complete make-over en voldoet nu aan de eisen van de moderne tijd en van het onderwijs.

Dit jaar is meteen een uniek jaar want de mavo, havo, vwo-locatie bestaat 70 jaar. Nog meer reden voor een feestje. Voor de verbouwing is het Rotterdamse architectenbureau de Jong Gortemaker Algra aangetrokken.

Over De Goudse Waarden

De Goudse Waarden is een christelijke school. Dit betekent ook dat iedereen op onze school erbij hoort, meetelt en zichzelf mag zijn. Leerlingen mogen zelf hun weg bepalen. De docenten inspireren en helpen daarbij. Je ontdekt meer over jezelf maar je ontwikkelt ook je kennis en je vaardigheden. Ook daar waar jouw interesse ligt of waar jij goed in bent. Wij helpen jou groeien!


Meer nieuws

Calamiteiten vandaag 13:22

Derde lekkage dit lopende theaterseizoen bij De Goudse Schouwburg

De Goudse Schouwburg heeft zaterdagmorgen te maken gehad met een derde lekkage in dit lopende theaterseizoen. De lekkage in de keuken kwam boven water bij de voorverkoop van kaarten voor het nieuwe theaterseizoen. Die voorverkoop loopt voorspoedig.

Advertorial Festival vandaag 12:44

Festival Gouda Maakt Toekomst zondag op Goudasfalt

Voor het festival Gouda Maakt Toekomst moet je (een plekje in) de agenda vrij houden. Op zondag 4 juni van 12u00 tot 19u00 is GOUDasfalt DE plek waar je Toekomstmakers ontmoet en geïnspireerd raakt om er zelf één te worden!

Gemeente vandaag 12:06

Gouda wil grote gratis inpandige fietsenstalling met voorzieningen in binnenstad

De gemeente Gouda trekt een miljoen uit voor overdekte fietsenstalling met 750 rekken mét voorzieningen, zoals een toegankelijk openbaar toilet. De beoogde plek is het rijtje panden aan de Nieuwe Markt waarin eerst een reisbureau, een speelgoedwinkel en een kledingzaak zaten. Gouda wil de gratis bewaakte inpandige fietsenstalling Nieuwe Markt per 1 januari 2024 openstellen.

Voetbal vandaag 11:36

Romeo El Bouazatti nieuwe trainer SV Gouda

Ondanks een getekend contract bij SV Gouda besloot trainer Tim den Haan recentelijk toch het komend seizoen bij VV Alblasserdam aan de slag te gaan. Het zeer verraste bestuur van SV Gouda moest op zoek naar een andere trainer en vond hem deze week - al vrij snel - in de persoon van Romeo El Bouazatti.