Gouda bij Kaarslicht luistert naar ontvangen feedback

De organisatie van Gouda bij Kaarslicht zegt goed te hebben geluisterd naar de feedback die zij vorig jaar heeft ontvangen. De organisatie past daarom het programma aan, verplaatst het podium bij het stadhuis en optimaliseert het licht en geluid.

Meer aandacht voor licht en geluid

"We hebben dit jaar extra ons best gedaan om het licht en geluid tijdens het programma bij de kerstboom te optimaliseren. We hebben hierbij goed geluisterd naar de feedback die we hebben ontvangen vorig jaar. We hebben er alle vertrouwen in dat we een verbeterslag hebben gemaakt", zegt de organisatie.

"Ook is er meer aandacht voor het aanzien van het stadhuis, en maakt het bordes weer deel uit van het programma. Maar we verklappen nog niet alles, sommige elementen blijven nog een verrassing,’ vertelt de stichting.

Stadsbeiaardier

Ook stadsbeiaardier Boudewijn Zwart keert weer terug. Hij zal vanaf de Sint-Janstoren om 18u50 enkele kerstliederen ten gehore brengen op het carillon. Daarnaast is er traditiegetrouw de toespraak van de burgemeester en wordt er geluisterd naar het kerstverhaal. Er is muziek van Bigband Concordia, Gerben Budding, de docenten van de Goudse Popschool, Nannette Mans en de kinderen van Bibelebonz. Special Guest dit jaar is Jennie Lena.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Voedselbank vandaag 11:54

Stubbe Logistiek komende vijf jaar donateur van Goudse Voedselbank

Bij de Goudse Voedselbank was men al heel blij met de forse donatie die Stubbe Logistiek eerder deed om de aankoop van een nieuwe elektrische bestelbus mogelijk te maken. Nog blijer werd men met de toezegging dat Stubbe Logistiek zich ook voor de komende vier jaar met eenzelfde bedrag als donateur gaat verbinden aan de Goudse Voedselbank.

Archeologie vandaag 11:44

Provincie maakt twee ton vrij om burgers te betrekken bij archeologie

De Provincie Zuid-Holland opent ook dit jaar de subsidieregeling Publieksbereik Archeologie Zuid-Holland. Er is een budget van 200.000 euro beschikbaar voor activiteiten gericht op het bereiken en betrekken van burgers bij archeologie in Zuid-Holland. Vanaf vandaag, maandag 15 juli, kunnen aanvragen worden ingediend.