Filmhuis Gouda

Happy Hour na elke voorstelling in Filmhuis Gouda

Het is bijna Kerst en voor de meesten betekent dat vakantie. Voor de kleine bezoekers van Filmhuis Gouda zijn er daarom de komende twee weken (bijna) dagelijks kinderfilms. Alle grote mensen trakteert het 45-jarige Filmhuis vanaf komende vrijdag op een Happy Hour na elke voorstelling.

Altijd Happy Hour na de film

"We maken ons jubileum-seizoen extra gezellig: na elke voorstelling krijg je voortaan (t/m maart 2023) maar liefst 45% korting op een drankje als kers op de taart van jouw filmbezoek", aldus Marjoleine van Duin van het Filmhuis Gouda.

Twee kinderfilms in de kerstvakantie

"Wij schenken limo en serveren poffertjes in de pauze: gratis! Kom naar YUKU EN DE HIMALAYABLOEM (vanaf 4), een kleurrijke en muzikale film over een kleine muis, of naar de leuke Nederlandse stop-motion KNOR (voor jong èn oud), die is ingezonden voor de Oscars..."

Zie hier - Alle voorstellingen op een rij…


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Algemeen vandaag 09:00

Like Me geeft je inzicht in de belevingswereld van je puber

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Gouda houdt in samenwerking met theatergroep PlayBack op 18 april de theatervoorstelling en informatiemarkt Like Me bij KC De Ontdekkingsreizigers in Westergouwe. De voorstelling geeft je inzicht in de belevingswereld van je puber en hun strijd om erbij te horen.

Museum vandaag 08:00

Lievelingspop van 9-jarige Edith, vermoord in WOII, komt in Museum Gouda

De pop van de joodse Edith Roseij Beek (1934-1943) wordt onderdeel van de collectie van Museum Gouda. Het Goudse meisje zat in de Tweede Wereldoorlog ondergedoken, maar tevergeefs: als 9-jarige werd ze in Auschwitz vermoord. Haar lievelingspop liet ze achter op haar onderduikadres.

Advertorial Exposities gisteren 09:17

Expositie Anton Martineau nu te zien in Kunstuitleen Gouda

Een aantal kunstwerken van beeldend kunstenaar Anton Martineau (1926-2017) is in de maand april te bezichtigen in Kunstuitleen Gouda. Het thema ‘Dans’ loopt als een rode draad door zijn oeuvre; met name de gepassioneerde tango had zijn voorkeur.

Advertorial Muziek gisteren 08:43

Heel weekeinde vol ART & MUSIC op GOUDasfalt

Een heel weekend vol ART & MUSIC op GOUDasfalt. Elf kunstenaars en tien muzikale acts vertonen als onderdeel van Open Atelier Gouda op zaterdag 13 en zondag 14 april hun kunsten op de creatieve broedplaats aan de Gouderaksedijk.