Advertorial Win-actie 3 jul. 2022 10:01

Zij winnen tickets voor So What! Open Air

Vandaag, op zondag 3 juli, vindt de eerste editie van So What! Open Air plaats. Hét Goudse popfestival om te swingen op de beste pop uit de Randstad. Als mediapartner van So What! Gouda Open Air mag ZoGouds.nl tickets weggeven. Dat deden we via een win-actie. Dit zijn de winnaars. 

Advertorial Win-actie 28 jun. 2022 11:04

WIN twee tickets voor De Jeugd van Tegenwoordig

Van 30 juni t/m 10 juli gaat voor het eerst Gouda Open Air van start. De populaire groep De Jeugd van Tegenwoordig trapt Gouda Open Air 30 juni af. Heb je nog geen tickets? Als mediapartner van Gouda Open Air mag ZoGouds.nl vier tickets weggeven.

Win-actie 15 jun. 2022 12:57

Rabobank Hollandse IJssel geeft vrijkaarten weg voor Gouda Op Sterk Water

De komende weken is de grootschalige muziektheaterproductie Gouda Op Sterk Water tien keer te zien op Goudasfalt! Speciaal voor het feestjaar Gouda750 heeft Stichting De Theaterbakkerheij dit stuk geproduceerd. Gouda Op Sterk Water is een unieke openluchtvoorstelling over één van de meest actuele onderwerpen van de stad; het dreigende waterpeil. Met groots decor, live band en een geweldige cast. Een must-see voor elke Gouwenaar! Rabobank-leden kunnen met korting naar dit spektakel. Bovendien geeft de Rabobank, partner van ZoGouds, een aantal kaarten gratis weg.