Advertorial Cinema Gouda

Jandino komt straks naar Cinema Gouda voor exclusieve première Bon Bini Holland 3

Bon Bini Holland 3 draait vanaf 30 juni in de Nederlandse bioscopen. Maar Cinema Gouda mag exclusief een voorpremière draaien op dinsdag 28 juni. Speciaal voor deze première komen Jandino en de cast langs voor een meet & greet! 

'We gaan er een feestje van maken'

Jandino Asporaat, Sergio Romero Ijssel, Alpha Oumar Barry, Phi Nguyen en Lamara Strijdhaftig komen voor dit feestelijke event speciaal naar Gouda toe. ‘Niet alleen de castvisit is bijzonder, ook het feit dat wij de film als eerste van Nederland mogen draaien zijn wij trots op’, aldus Rafe Aarents, bedrijfsleider Cinema Gouda. ‘We gaan er een feestje van maken!’.

De avond is geheel in Caribische sferen en bezoekers worden ontvangen met een feestelijk drankje. Om 18u45 is de meet & greet en aansluitend start om 19u15 Bon Bini Holland 3. Meet & Greet alleen toegankelijk met een filmticket. Castleden ten alle tijden onder voorbehoud.

Over de film

Wanneer Robertico zich voordoet als eigenaar van F.C. Kip wordt het kiprestaurant overgenomen door de Amerikaanse fastfood gigant Wicked Chicken. The American Dream lijkt voor iedereen werkelijkheid te worden, maar eenmaal in New York lopen de zaken anders dan gepland. Lukt het Robertico om zijn ware identiteit verborgen te houden voor het meisje van zijn dromen, Zoë? Wat doet Judeska op de New York Fashion Show? En Gerrie op een cruise in de Caribbean? Maar vooral: lukt het de F.C. Kippers om hun restaurant weer in eigen handen te krijgen?

Cast Visit + Film: Dinsdag 28 juni 18u45. Tickets zijn € 12,50

Zaal extra geboekt

Wegens de grote belangstelling hebben we nóg een zaal extra geboekt! Wil je erbij zijn dinsdag? Wees dan snel en bestel je tickets via https://bit.ly/CG_BonBini
 
De avond is geheel in Caribische sferen en bezoekers worden ontvangen met een feestelijk drankje. Om 18u45 is de meet & greet en aansluitend start om 19u15 Bon Bini Holland 3.

Meer nieuws

Werken vandaag 10:21

Zelf een bus besturen? Kom naar open dag vervoerder Arriva

Heb jij er wel eens over nagedacht om buschauffeur te worden maar is het er nooit van gekomen? Heb je altijd al eens in een bus willen rijden? Of zou je graag meer te weten willen komen over het beroep? Arriva nodigt je graag uit om te kijken of het beroep van buschauffeur, fulltime of parttime, bij jou past door een proefrit op de bus te maken.

Geschiedenis vandaag 10:08

Gouda heeft er weer nieuwe Goudologen bij

Gouda heeft er weer nieuwe Goudologen bij. Het Historisch Platform Gouda reikte zaterdag aan de kersverse Goudologen het certificaat Goudologie 1 uit. Dit na een goed gemaakt examen in - hoe kan het ook anders - het stadhuis op de Markt.

Verkeer en vervoer vandaag 09:49

Spoorstraat weer open voor alle verkeer

De Spoorstraat is zaterdagavond rond 22u00 weer opengesteld voor alle verkeer. Dat was eerder dan gepland. Dit weekend was de tweede afsluiting voor werkzaamheden aan het viaduct Noothoven van Goorstraat. Dit vanwege de plaatsing van een 160 ton wegend nieuw viaduct. De delen werden in delen aangevoerd en geplaatst door mobiele kranen.

Voetbal vandaag 09:38

Jodan Boys ziet het seizoen als een nachtkaars uitgaan

Jodan Boys heeft zichzelf zaterdag een slechte dienst bewezen. In een wedstrijd waarin gewonnen moest worden gaven de Gouwenaars in de eerste helft niet thuis, waardoor de ploeg van Erik van Zoest tegen een 1-3 achterstand aankeek. Deze slechte vijfenveertig minuten kwam Jodan Boys in de tweede helft niet meer te boven, al wist de ploeg nog wel een keer te scoren. Door dit verlies ziet het er naar uit dat Jodan Boys in de grijze middenmoot eindigt. 

Algemeen vandaag 09:00

Like Me geeft je inzicht in de belevingswereld van je puber

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Gouda houdt in samenwerking met theatergroep PlayBack op 18 april de theatervoorstelling en informatiemarkt Like Me bij KC De Ontdekkingsreizigers in Westergouwe. De voorstelling geeft je inzicht in de belevingswereld van je puber en hun strijd om erbij te horen.