Advertorial Cinema Gouda

Jandino komt straks naar Cinema Gouda voor exclusieve première Bon Bini Holland 3

Bon Bini Holland 3 draait vanaf 30 juni in de Nederlandse bioscopen. Maar Cinema Gouda mag exclusief een voorpremière draaien op dinsdag 28 juni. Speciaal voor deze première komen Jandino en de cast langs voor een meet & greet! 

'We gaan er een feestje van maken'

Jandino Asporaat, Sergio Romero Ijssel, Alpha Oumar Barry, Phi Nguyen en Lamara Strijdhaftig komen voor dit feestelijke event speciaal naar Gouda toe. ‘Niet alleen de castvisit is bijzonder, ook het feit dat wij de film als eerste van Nederland mogen draaien zijn wij trots op’, aldus Rafe Aarents, bedrijfsleider Cinema Gouda. ‘We gaan er een feestje van maken!’.

De avond is geheel in Caribische sferen en bezoekers worden ontvangen met een feestelijk drankje. Om 18u45 is de meet & greet en aansluitend start om 19u15 Bon Bini Holland 3. Meet & Greet alleen toegankelijk met een filmticket. Castleden ten alle tijden onder voorbehoud.

Over de film

Wanneer Robertico zich voordoet als eigenaar van F.C. Kip wordt het kiprestaurant overgenomen door de Amerikaanse fastfood gigant Wicked Chicken. The American Dream lijkt voor iedereen werkelijkheid te worden, maar eenmaal in New York lopen de zaken anders dan gepland. Lukt het Robertico om zijn ware identiteit verborgen te houden voor het meisje van zijn dromen, Zoë? Wat doet Judeska op de New York Fashion Show? En Gerrie op een cruise in de Caribbean? Maar vooral: lukt het de F.C. Kippers om hun restaurant weer in eigen handen te krijgen?

Cast Visit + Film: Dinsdag 28 juni 18u45. Tickets zijn € 12,50

Zaal extra geboekt

Wegens de grote belangstelling hebben we nóg een zaal extra geboekt! Wil je erbij zijn dinsdag? Wees dan snel en bestel je tickets via https://bit.ly/CG_BonBini
 
De avond is geheel in Caribische sferen en bezoekers worden ontvangen met een feestelijk drankje. Om 18u45 is de meet & greet en aansluitend start om 19u15 Bon Bini Holland 3.

Meer nieuws

Calamiteiten vandaag 13:22

Derde lekkage dit lopende theaterseizoen bij De Goudse Schouwburg

De Goudse Schouwburg heeft zaterdagmorgen te maken gehad met een derde lekkage in dit lopende theaterseizoen. De lekkage in de keuken kwam boven water bij de voorverkoop van kaarten voor het nieuwe theaterseizoen. Die voorverkoop loopt voorspoedig.

Advertorial Festival vandaag 12:44

Festival Gouda Maakt Toekomst zondag op Goudasfalt

Voor het festival Gouda Maakt Toekomst moet je (een plekje in) de agenda vrij houden. Op zondag 4 juni van 12u00 tot 19u00 is GOUDasfalt DE plek waar je Toekomstmakers ontmoet en geïnspireerd raakt om er zelf één te worden!

Gemeente vandaag 12:06

Gouda wil grote gratis inpandige fietsenstalling met voorzieningen in binnenstad

De gemeente Gouda trekt een miljoen uit voor overdekte fietsenstalling met 750 rekken mét voorzieningen, zoals een toegankelijk openbaar toilet. De beoogde plek is het rijtje panden aan de Nieuwe Markt waarin eerst een reisbureau, een speelgoedwinkel en een kledingzaak zaten. Gouda wil de gratis bewaakte inpandige fietsenstalling Nieuwe Markt per 1 januari 2024 openstellen.

Voetbal vandaag 11:36

Romeo El Bouazatti nieuwe trainer SV Gouda

Ondanks een getekend contract bij SV Gouda besloot trainer Tim den Haan recentelijk toch het komend seizoen bij VV Alblasserdam aan de slag te gaan. Het zeer verraste bestuur van SV Gouda moest op zoek naar een andere trainer en vond hem deze week - al vrij snel - in de persoon van Romeo El Bouazatti.