Rabobank Hollandse IJssel
Advertorial Bankzaken

Je kunt je nog aanmelden voor workshops Rabo ClubSupport

Veel sport- en cultuurverenigingen spelen met vergelijkbare uitdagingen. Daarom houdt Rabo ClubSupport van maandag 13 november tot en met donderdag 23 november 2023 een aantal online workshops waarin de bank de meest voorkomende thema’s behandelt. Denk bijvoorbeeld aan verduurzaming, vrijwilligersmanagement en sponsorbeleid.

Inzichten

Tijdens de workshops delen de Rabobank en de deelnemers actuele informatie over een thema en doe je allerlei nieuwe inzichten op. Niet alleen via de kennis van de docent, maar ook door andere clubs te ontmoeten en van elkaar te leren. Na je deelname kun je de nieuwe inzichten meteen toepassen bij je club. Hieronder vind je meer informatie over de workshops. Een aantal workshops wordt meerdere keren aangeboden. Alle workshops starten om 19:30 uur en eindigen ongeveer om 21:00 uur.

Aanmelden

Meld je aan door op de workshop en de datum van jouw keuze te klikken. De organisatie raadt je aan om met tenminste één andere bestuurder of (commissie)lid aan te sluiten, zodat je samen aan de slag kunt met de kennis die je opdoet. Zit een workshop vol of ben je verhinderd op deze data? Stuur dan een e-mail naar rabobank@nocnsf.nl met de volgende gegevens: naam, clubnaam, vestigingsplaats en het thema van de workshop(s) die je bij wilt wonen. De organisatie neemt contact met je op zodra er een nieuwe workshop staat gepland.


Meer nieuws

Advertorial Voedselbank vandaag 11:54

Stubbe Logistiek komende vijf jaar donateur van Goudse Voedselbank

Bij de Goudse Voedselbank was men al heel blij met de forse donatie die Stubbe Logistiek eerder deed om de aankoop van een nieuwe elektrische bestelbus mogelijk te maken. Nog blijer werd men met de toezegging dat Stubbe Logistiek zich ook voor de komende vier jaar met eenzelfde bedrag als donateur gaat verbinden aan de Goudse Voedselbank.

Archeologie vandaag 11:44

Provincie maakt twee ton vrij om burgers te betrekken bij archeologie

De Provincie Zuid-Holland opent ook dit jaar de subsidieregeling Publieksbereik Archeologie Zuid-Holland. Er is een budget van 200.000 euro beschikbaar voor activiteiten gericht op het bereiken en betrekken van burgers bij archeologie in Zuid-Holland. Vanaf vandaag, maandag 15 juli, kunnen aanvragen worden ingediend.

Advertorial Sport en recreatie vandaag 10:01

Sportzomer SPORT•GOUDA heeft Olympisch tintje

Deze zomer houdt SPORT•GOUDA tal van sportieve activiteiten met een Olympisch tintje. Iedereen, van jong tot oud, kan meedoen en genieten van sport- en spel door heel Gouda. Sportzomer met SPORT•GOUDA: Sportieve activiteiten met een Olympisch tintje.