Jeugdtheaterhuis

Jeugdtheaterhuis speelt ‘Een Wintervertelling!’

Deze winter is de nieuwste theaterproductie van het Jeugdtheaterhuis te zien in heel Zuid-Holland. De tournee begint en eindigt in Cultuurhuis Garenspinnerij in Gouda. In ‘Een Wintervertelling!’ gaan getalenteerde jongeren van de vooropleiding van het Jeugdtheaterhuis aan de haal met het wereldberoemde ‘A Christmas Carol’ van Charles Dickens. De aanstekelijke, tegendraadse familievoorstelling is geschikt voor iedereen vanaf 7 jaar.

Jeugdtheaterhuis een wintervertelling scenefoto.jpg

Dickens

Vierentwintig spelers, verdeeld over twee casts, stellen in ‘Een Wintervertelling!’ vragen bij het eeuwenoude kerstverhaal van Dickens en maken het van nú. Hoe kan het dat Scrooge eerst zo’n hebzuchtige vrek is en daarna zijn geld weggeeft? Kan iemand eigenlijk wel veranderen? De jonge talenten laten zien wat ze in huis hebben: van dans tot spoken word en van theater tot rocken in een bandje!

Jeugdtheaterhuis Een Wintervertelling posterbeeld.jpg

Kijken en meedoen

De try-out van de voorstelling wordt gespeeld op vrijdag 16 december om 20u00 tijdens Gouda bij Kaarslicht. De voorstelling gaat in première op zaterdag 17 december en zondag 18 december. De laatste voorstellingen worden gespeeld op zaterdag 14 januari en zondag 15 januari 2023. Voorafgaand aan de voorstelling kan iedereen van 7 tot 107 jaar, met of zonder theaterervaring, deelnemen aan de “Theaterworkshop om het warm of koud van te krijgen.” De workshop is gratis en kan gelijk met de kaarten gereserveerd worden. Na afloop van de voorstelling is er een spetterende sing-along in de foyer van Cultuurhuis Garenspinnerij.

Wie wil komen kijken (en meedoen), kan kaarten reserveren via www.jeugdtheaterhuis.nl
Prijs: kinderen tot 18 jaar: € 7,50 | volwassenen €10,-.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Evenementen vandaag 15:30

Zeldzaam Mooi Markt komt zondag opnieuw naar Goudse Markt

Op zondag 1 oktober is er weer een Zeldzaam Mooi Markt op het prachtige marktplein de Markt in Gouda. Het Marktplein in Gouda is niet zomaar een plein. Het is hét plein van Gouda. Daarom de perfecte locatie voor twee keer per jaar dé Zeldzaam Mooi Markt.

Advertorial Cursussen en workshops vandaag 10:49

Nieuw bij Volksuniversiteit Gouda: cursus smartphone fotografie

Wat hebben we een mooie zomerse week achter de rug met nog volop gelegenheid voor buitenactiviteiten. Inmiddels is het weer omgeslagen en begint de herfst zijn intrede te doen. Hoogste tijd om je te oriënteren op wat je het komende seizoen aan workshops en cursussen bij Volksuniversiteit Gouda kunt gaan doen.

Advertorial Actie vandaag 10:06

Al 300 Gouwenaars aan het sporten dankzij Volwassenenfonds

In de gemeente Gouda is inmiddels de mijlpaal van de 300ste volwassene behaald die is gaan sporten dankzij een financieel steuntje in de rug. Alleen in 2023 zijn het inmiddels al zo’n 180 Gouwenaars. Volwassenen met een laag inkomen kunnen vanuit het fonds een bijdrage aanvragen van € 250,- per jaar voor deelname aan (wekelijkse) sportactiviteiten. Het Albert Heijn-filiaal in Winkelcentrum Bloemendaal voert in de maand oktober actie voor het Volwassenenfonds.