Jodan Boys

Jodan Boys heeft het niet meer in eigen hand

Ja waar moet je beginnen als je het niet meer in eigen hand hebt. Bespiegelingen van: wat als, misschien dat, waarom niet zus, of waarom niet zo? De opdracht is duidelijk: Jodan Boys moet winnen en Spijkenisse moet verliezen. Alleen dan speelt Jodan Boys nacompetitie.

Handhaving

Jodan Boys en Zwaluwen strijden dus beiden om handhaving. Zwaluwen speelde vorige week tegen Smitshoek en scoorde in de slotfase de gelijkmaker waardoor het een belangrijk punt bij kon schrijven. Dat ene punt kon weleens van groot belang zijn gebleken. Als Zwaluwen zaterdag één punt behaalt zijn de Vlaardingers zeker van lijfsbehoud. Mochten WNC en Spijkenisse punten laten liggen dan is de ploeg van Henk de Zeeuw helemaal zeker van nog een jaar vierde divisie.

Alleen de drie punten tellen

Voor Jodan Boys is het duidelijk. Zaterdag tellen alleen de drie punten. Dat was vorige week ook zo in GOES, toen kon het strijdplan na een paar minuten de prullenbak in. Alhoewel er in het verloop van de eerste helft voldoende mogelijkheden waren om GOES ‘pijn ‘ doen. In eigen huis gaan de Gouwenaars er komend weekend weer voor, temeer om Kevin de Vries (zie frontfoto) een mooi afscheid te geven. Voor Kevin de Vries is het zaterdag zijn laatste competitiewedstrijd. Een mooie carrière wordt na dit seizoen afgesloten.

Schuin oog

Verder zal er bij Jodan Boys met een schuin oog naar Spijkenisse-ODIN’59 worden gekeken. ODIN’59 moet deze wedstrijd winnen, als Spijkenisse een punt of meer pakt, valt het doek voor Jodan Boys. De hoop is er bij de Goudse vereniging dat de ploeg uit Heemskerk met vertrouwen aan de nacompetitie wil beginnen.

"We gaan nog één keer achter onze ploeg staan. Moedig de mannen aan zo hard je kunt. Misschien dat Houdini ook nog een kijkje komt nemen. Dat zou bijzonder prettig zijn", zo laat een woordvoerder van Jodan Boys weten.

De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter J. Verduijn.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Ondernemen vandaag 15:41

Druk bezochte bijeenkomst GBC/SBG met gastspreker Robert Doornbos

Een volle raadzaal van het Huis van der Stad dinsdagavond bij de inspiratieavond van de Samenwerkende Binnenstadondernemers Gouda en Goudse Business Club. Dit met een mooie, informele en informatieve bijdrage van gastspreker en oud Formule 1-coureur Robert Doornbos.

Politiek vandaag 15:19

Wethouder Rogier Tetteroo neemt vanavond afscheid van Goudse politiek

Na bijna 9 jaar wethouderschap en 4 jaar raadslidmaatschap (fractievoorzitter) is Rogier Tetteroo vanaf donderdag 1 juni aan de slag gegaan voor het start-up bedrijf MicroWoning.com. Vanavond, woensdag 7 juni, neemt Tetteroo tijdens de raadsvergadering afscheid van de Goudse politiek. 

Advertorial Theater vandaag 15:04

De Waarheid van Kate op do. 8 juni in De Theaterbakkerheij

‘De waarheid van Kate’ is een multimedia voorstelling van John de Heij theaterproducties waarin Suzanne Glasbergen maar liefst 26 personages speelt, live op het toneel en via drie grote LCD schermen als in een videoclip. Voor het eerst sinds jaren staat John de Heij zelf weer op het toneel, ditmaal in de rol van live muzikant en dj. En wel op donderdag 8 juni, vanaf 20u00 in De Theaterbakkerheij.

Gezondheid en welzijn vandaag 14:58

HPV-prikbus komt naar treinstation Gouda

Hecht GGD Hollands Midden gaat komende week op pad met een speciale HPV-prikbus. Op 8 en 9 juni staat de duidelijk herkenbare blauwpaarse bus bij het treinstation van Gouda. Dit in het kader van de ‘Mis ‘m niet’-campagne waarvoor staatssecretaris Van Ooijen op 31 mei het startschot gaf.

Voetbal vandaag 13:34

Brainstormavond bestuurlijke toekomst Olympia

De voetbalvereniging Olympia houdt woensdagavond 7 juni vanaf 20u00 in haar clubhuis een brainstorm sessie over de bestuurlijke toekomst van de club én om te helpen een aantal belangrijke posities in te vullen. Aanleiding voor de bijeenkomst is dat het steeds lastiger blijkt om mensen te vinden om belangrijke vrijwilligersplekken in te vullen.

Natuur en recreatie vandaag 13:07

'Het laaghangende fruit is geoogst, op naar meer'

Operatie Steenbreek Gouda maakte dinsdag het motto van haar 5-jarig bestaan en verjaardag bekend. Dit bij overhandiging van een appelboompje aan burgemeester Pieter Verhoeve in het Huis van de Stad. Het motto is 'Het laaghangende fruit is geoogst, op naar meer'.