Voetbal 21 apr. 2024 13:04

Na twaalf wedstrijden weer zege voor Olympia

Na twaalf wedstrijden, doorzettingsvermogen, eindelijk een welverdiende overwinning voor de voetballers van Olympia! Met een 2-3 overwinning tegen EMM’21, breekt het team van Carl Flux de negatieve reeks zonder zege. Olympia blijft overigens hekkesluiter in de tweede klasse C.

Voetbal 21 apr. 2024 12:14

DONK doet goede zaken bij Kagia:1-2

Het blijft ongekend spannend in de tweede klasse C. Moest DONK vorige week afhaken in de titelrace en kwam zelfs een nacompetitieplaats in gevaar omdat RCL in doelsaldo over de Gouwenaars heen ging, dit keer waren de rollen omgedraaid. Winst voor DONK bij Kagia en een gelijk spel van RCL bij SVC’ 31 zorgde voor tevreden gezichten bij de kaasstadbewoners, die het wel moesten doen zonder de geblesseerd geraakte Bas Houdijk (hamstring) en Thijn Hulscher (knie).

Voetbal 21 apr. 2024 10:44

Strijdend Jodan Boys neemt punt mee bij koploper Zuidvogels

De ene week is de andere niet. Waar Jodan Boys vorige week tegen DVVA zich de kaas van het brood liet eten door de Amsterdammers, lieten de Gouwenaars afgelopen zaterdag veel strijd en goed veldspel zien. Een enerverend scoreverloop zorgde voor een heerlijke wedstrijd voor de toeschouwers die uiteindelijk in 4-4 eindigde. 

Voetbal 19 apr. 2024 19:20

Jodan Boys VR1 verdedigt koppositie tegen Ter Leede VR2

Jodan Boys VR1 speelt zaterdag een belangrijke thuiswedstrijd tegen Ter Leede VR2. Met nog drie wedstrijden voor de boeg heeft Jodan Boys VR1 drie verliespunten minder dan Be Quick VR1, Saestum VR2 en Reiger Boys VR1. De strijd om het kampioenschap ligt nog volledig open en het zullen spannende weken worden.

Voetbal 19 apr. 2024 17:53

Jodan Boys op bezoek bij koploper Zuidvogels

Na de teleurstelling van afgelopen zaterdag tegen DVVA, gaat Jodan Boys zaterdag laten zien wat ze in hun mars hebben tegen koploper Zuidvogels uit Huizen. Dit wordt een pittige klus want, na een moeilijke start van het seizoen is de motor van Zuidvogels gaan draaien en niet meer tot stilstand gekomen. 

Voetbal 14 apr. 2024 18:26

DONK haakt af in titelrace na 2-3 verlies tegen HVV

Amper drie minuten zuivere speeltijd en een paar minuten extra tijd was DONK verwijderd van de eerste overwinning in vier onderlinge duels tegen “Angstgegner” HVV. Het noodlot sloeg echter toe in een thrillerachtige slotfase die zelfs Alfred Hitchcock nauwelijks had kunnen bedenken. Een ongelukkig eigen doelpunt bracht HVV langszij en in de blessuretijd gingen de Hagenaars er alsnog met de volle buit vandoor.

Voetbal 14 apr. 2024 09:38

Jodan Boys ziet het seizoen als een nachtkaars uitgaan

Jodan Boys heeft zichzelf zaterdag een slechte dienst bewezen. In een wedstrijd waarin gewonnen moest worden gaven de Gouwenaars in de eerste helft niet thuis, waardoor de ploeg van Erik van Zoest tegen een 1-3 achterstand aankeek. Deze slechte vijfenveertig minuten kwam Jodan Boys in de tweede helft niet meer te boven, al wist de ploeg nog wel een keer te scoren. Door dit verlies ziet het er naar uit dat Jodan Boys in de grijze middenmoot eindigt. 

Voetbal 12 apr. 2024 12:24

Jodan Boys neemt het zaterdag thuis op tegen DVVA

Jodan Boys neemt het zaterdagmiddag op eigen veld op tegen DVVA. De ploeg uit Amsterdam was bij aanvang van de competitie een grote onbekende voor Jodan Boys. In de loop van het seizoen is gebleken dat de promovendus een echte versterking is voor de eerste klasse, wat heet misschien stoot DVVA wel in één keer door naar de vierde divisie.

Voetbal 7 apr. 2024 17:22

DONK verliest aansluiting met kop na 3-1 verlies bij RCL

Een deel van de DONK-aanhang wist het zeker: “Het doelpunt van pupil van de week Sam Stouten, die behendig door de Goudse gelederen slalomde en keeper Bas van der Eem kansloos liet, was het enige 100% zuivere doelpunt van RCL. De treffers die er echt toe deden werden door DONK in het eigen doel gemaakt.”  

Voetbal 7 apr. 2024 11:31

Jodan Boys haakt af voor kampioenschap

Jodan Boys heeft zichzelf zaterdag een slechte dienst bewezen door in Langbroek tegen SVL met 1-1 gelijk te spelen. Door dit gelijke spel haakt Jodan Boys af voor het kampioenschap. Nummer één Zuidvogels heeft immers zeven verliespunten minder. In de laatste vijf wedstrijden gaat Jodan Boys er nog wel alles aan doen om zich te plaatsen voor de nacompetitie.

Voetbal 4 apr. 2024 09:55

Jodan Boys begint aan spannende laatste deel competitie

Aankomende zaterdag start het laatste blok van zes wedstrijden van de competitie in de Eerste Klasse B. Het is ongemeen spannend bovenin. De eerste zes ploegen van de ranglijst kunnen nog aanspraak maken op de titel. Zuidvogels staat op dit moment op poleposition. Het kampioenschap is natuurlijk verreweg het meest interessant. Daarnaast is plaatsing voor de nacompetitie ook iets moois om voor te spelen. Voor Jodan Boys is het zaak zo lang mogelijk mee te blijven doen. 

Voetbal 25 mrt. 2024 15:23

Marley Berkvens verdedigt volgend seizoen kleuren Jodan Boys

De selectie van volgend jaar begint steeds meer vorm te krijgen. Nadat vorige week bekend werd dat Bart van der Voort overkomt van Argon en dat Adil Akanioui nog een jaar blijft, is er weer spelersnieuws. Marley Berkvens (31) komt volgend seizoen bij Jodan Boys spelen. Berkvens komt over van Sportlust’46. 

Voetbal 25 mrt. 2024 13:35

Jodan Boys VR1 dendert door en blijf op koers

Na een belangrijke overwinning vorige week tegen de koploper Be Quick, stond zaterdag 23 maart Jodan Boys VR1 tegen Berkum VR1 op het programma. De vrouwen van Jodan Boys wonnen weer. En wel met 2-0. Ze denderen dus door en voort en blijven op koers.

Voetbal 24 mrt. 2024 17:08

Jodan Boys op karakter naar zege

Jodan Boys behaalde zaterdag een verdiende 0-2 overwinning op Roda ’46 in Leusden. En dat is cruciaal opdat de ploeg van trainer Erik van Zoest daarmee de aansluiting houdt met de top van de Eerste Klasse. De meeste concurrenten wisten hun wedstrijd winnend af te sluiten waardoor het ongemeend spannend blijft.

Voetbal 24 mrt. 2024 16:46

DONK blijft op stoom en in achtervolging op koploper VUC

Er zijn van die wedstrijden die garant staan voor fris, levendig en goed verzorgd voetbal. De duels tussen DONK en Foreholte behoren duidelijk tot die categorie. Twee vaardige ploegen die willen blijven voetballen. Met de enerverende strijd in Voorhout (0-0, maar allerminst bloedeloos) nog vers in het geheugen werden de toeschouwers opnieuw niet teleurgesteld. Na een open krachtmeting ging DONK uiteindelijk verdiend met de overwinning aan de haal: 3-0.

Voetbal 22 mrt. 2024 09:05

Kan Jodan Boys de punten meenemen in een uitwedstrijd?

Het is opvallend dat Jodan Boys het dit seizoen aanmerkelijk beter doet in thuiswedstrijden dan in uitwedstrijden.  Dit jaar werden er nog maar zes punten meegenomen van vreemde bodem. In Woudenberg en de Meern werd gewonnen. Aankomende zaterdag weer nieuwe kansen (bij Roda’46 in Leusden) om de terugweg in de bus moe maar voldaan te volbrengen.

Voetbal 20 mrt. 2024 18:45

Bart van der Voort komt voetbalselectie Jodan Boys versterken

Bart van der Voort (Argon) komt volgend voetbalseizoen de selectie van Jodan Boys versterken. De rechtsbenige verdediger woont in Woerden en kwam in het verleden uit voor onder meer OVS Oudewater, Alphense Boys en Sportlust’46.

Voetbal 17 mrt. 2024 14:50

DONK doet nog steeds mee om de prijzen in knotsgekke tweede klasse C

Geen helft is hetzelfde; het is een oeroud voetbalcliché, maar daarom niet minder waar. Op het sfeervolle Wassenaarse complex van het Scheveningse SVC’08 leverde DONK een uiterst matige eerste helft af tegen een ontketend SVC ’08. Maar als je zoveel energie in het duel stopt als de thuisclub moet je eigenlijk meer dan een keer scoren in het eerste bedrijf. Nu was het slechts 1-0, waarna DONK in de tweede helft de regie volledig overnam en dankzij twee goals weer knap op de tweede plaats in de knotsgekke tweede klasse C terug te vinden is.

Voetbal 17 mrt. 2024 12:43

Gouda kansloos in derby tegen nieuwe koploper ONA: 1-3

ONA is door de 1-3 zege op stadgenoot Gouda weer de nieuwe koploper in de vierde klasse. Jesse Hoekstra van ONA scoorde de 0-2 tegen zijn oude club. Gouda blijft door het verlies hekkensluiter. De zege van Linschoten betekende voor Gouda ook nog dat de afstand tot de eerste nacompetitieplek nu een schier onoverbrugbare 11 punten is.

Voetbal 17 mrt. 2024 11:25

Jodan Boys wint dik verdiend met 2-0 van Montfoort SV ’19

Jodan Boys heeft zich zaterdag goed herpakt van de nederlaag vorige week in Bussum. In eigen huis won Jodan Boys met 2-0 van Montfoort, de ploeg van Gert Kruys. Jodan Boys was over de hele wedstrijd heer en meester en verzuimde de wedstrijd eerder in het slot te gooien, maar dat euvel is bekend. Desondanks een mooie overwinning waarbij geen tegendoelpunten werden geïncasseerd.