Jodan Boys

Mark Evers volgend voetbalseizoen hoofdtrainer Jodan Boys

Mark Evers (44) is vanaf seizoen ‘24/’25 de hoofdtrainer van CVV de Jodan Boys. Hij volgt Erik van Zoest op, van wie eerder bekend werd dat hij de club na dit seizoen gaat verlaten. Evers is momenteel bezig aan zijn zevende en laatste seizoen als hoofdtrainer bij 4e divisionist ARC in Alphen aan den Rijn. Eerder werkte hij onder meer bij EDO, Odin ’59 en AVV Swift.

 
In de afgelopen seizoenen kruiste Jodan Boys vaak de degens met de elftallen waar Evers trainer was. Met die teams speelde hij attractief voetbal en boekte hij goede resultaten. Voorzitter van Jodan Boys Marco Kastelein is dan ook verheugd met de aanstelling: “We zijn dankbaar voor het grote aantal goede sollicitanten. Het is een teken dat onze club een uitstekende reputatie heeft binnen het trainersgilde. De keuze is na een aantal goede gesprekken gevallen op Mark Evers. Hij brengt ruime ervaring op het niveau van de 4e divisie mee en heeft eerder bewezen dat hij spelers uit de jeugdopleiding kan inpassen.”
 
Ook Evers zelf is blij met zijn nieuwe club: “Als trainer ben ik Jodan Boys in de afgelopen jaren veelvuldig tegengekomen. Dat leverde vaak wedstrijden op het scherpst van de snede op. Buiten het veld waren de contacten altijd hartelijk. De gesprekken die ik in de afgelopen weken met de club voerde, gaven mij een goed gevoel. Er staat een stabiele organisatie met veel echte clubmensen. Ik kijk er enorm naar uit om een bijdrage te leveren aan de ambitie die Jodan Boys heeft om met een combinatie van zelf opgeleide spelers en ervaren versterkingen uit de regio terug te keren op divisieniveau.”

Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Theater gisteren 11:41

Anthony dos Santo komt zijn expertise delen in De Goudse Schouwburg

De Goudse Schouwburg en gro-up slaan de handen weer ineen voor een nieuwe serie workshops en masterclasses tijdens Express Yourself, het jaarlijkse jongerenproject. De workshopmaand Smaakmakers biedt een unieke kans om jongeren gratis kennis te laten maken met bekende artiesten in de Urban scene, zich te laten inspireren en hun talent te ontwikkelen.

Advertorial Sport en recreatie gisteren 11:39

Vrolijk, veilig en fit blijven fietsen? Doe 2 mei mee aan Doortrapdag

We willen allemaal graag fit ouder worden. Natuurlijk willen we ook graag blijven fietsen! Voor personen van 65 jaar of ouder die graag veilig willen blijven fietsen (met elektrische of gewone fiets) biedt SPORT•GOUDA een zogeheten  'Doortrapdag' aan.

Winkels gisteren 08:00

Steeds minder winkels in de winkelstraat

Winkelstraten in de binnensteden doen hun naam steeds minder eer aan. Wanneer de panden leeg komen te staan, vestigt zich daar vaak horeca of iets anders zoals een nagelstudio, een kapper of tattooshop.

ICT en technologie gisteren 06:00

Zuid-Holland aangewezen als testgebied voor nieuwe generatie drones

Zuid-Holland is door het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat aangewezen als voorkeursgebied voor BVLOS-vluchten met drones in afgesloten luchtruim. BVLOS staat voor Beyond visual line of sight. Oftewel: vliegen met een drone buiten het directe zicht van de pilot. 

Advertorial Theater 26 apr. 2024 19:00

Avondje theater? Hier het programma van De Goudse Schouwburg

Avondje theater? Het theaterseizoen in De Goudse Schouwburg is bezig met de tweede helft. Deze voorstellingen kun je de komende weken verwachten, zien en horen. De lijst is lang, er is voldoende keus.