Jodan Boys

Mark Evers volgend voetbalseizoen hoofdtrainer Jodan Boys

Mark Evers (44) is vanaf seizoen ‘24/’25 de hoofdtrainer van CVV de Jodan Boys. Hij volgt Erik van Zoest op, van wie eerder bekend werd dat hij de club na dit seizoen gaat verlaten. Evers is momenteel bezig aan zijn zevende en laatste seizoen als hoofdtrainer bij 4e divisionist ARC in Alphen aan den Rijn. Eerder werkte hij onder meer bij EDO, Odin ’59 en AVV Swift.

 
In de afgelopen seizoenen kruiste Jodan Boys vaak de degens met de elftallen waar Evers trainer was. Met die teams speelde hij attractief voetbal en boekte hij goede resultaten. Voorzitter van Jodan Boys Marco Kastelein is dan ook verheugd met de aanstelling: “We zijn dankbaar voor het grote aantal goede sollicitanten. Het is een teken dat onze club een uitstekende reputatie heeft binnen het trainersgilde. De keuze is na een aantal goede gesprekken gevallen op Mark Evers. Hij brengt ruime ervaring op het niveau van de 4e divisie mee en heeft eerder bewezen dat hij spelers uit de jeugdopleiding kan inpassen.”
 
Ook Evers zelf is blij met zijn nieuwe club: “Als trainer ben ik Jodan Boys in de afgelopen jaren veelvuldig tegengekomen. Dat leverde vaak wedstrijden op het scherpst van de snede op. Buiten het veld waren de contacten altijd hartelijk. De gesprekken die ik in de afgelopen weken met de club voerde, gaven mij een goed gevoel. Er staat een stabiele organisatie met veel echte clubmensen. Ik kijk er enorm naar uit om een bijdrage te leveren aan de ambitie die Jodan Boys heeft om met een combinatie van zelf opgeleide spelers en ervaren versterkingen uit de regio terug te keren op divisieniveau.”

Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Onderwijs vandaag 10:33

Docent Mark Hagenaars laat leerlingen Gouds Geschiedenis Examen maken

Deze weken worden de centrale examens voor het voortgezet onderwijs afgewerkt. Dit betekent een hoop blokken, samenvattingen maken en oefenexamens doen. Docent geschiedenis Mark Hagenaars van CSG De Goudse Waarden liet zijn vwo-leerlingen in aanloop naar de examentijd zélf examenvragen bedenken.

Advertorial Evenementen vandaag 10:08

Grootste editie ooit van IJssel- en Josephmarkt op tweede Pinksterdag

Bereid je voor op de grootste en meest bruisende editie ooit van de jaarlijkse IJssel- en  Josephmarkt, gehouden op tweede Pinksterdag. De organisatie kondigt aan dat ze dit jaar een recordaantal inschrijvingen heeft ontvangen van  enthousiaste buurtbewoners die hun tweedehands spullen komen verkopen tijdens dit populaire evenement.

Waterpolo vandaag 09:49

Nipte zege waterpoloërs GZC Donk in halve finales play-offs tegen UZSC

De waterpoloërs van GZC Donk hebben vrijdagavond een moeilijke en nipte zege geboekt op USZC. In het Groenhovenbad werd het uiteindelijk 13-12 voor de ploeg van Ingmar Veenhuis, na de periodestanden 2-5, 8-8 en  9-11. Zaterdagavond, aanvang 21u00, speelt GZC Donk de terugwedstrijd in zwembad De Krommerijn in Utrecht.  

Evenementen vandaag 09:02

Openstellingen van voormalige NTC-bunker van PWA-kazerne

De voormalige bunker van het Nationaal Territoriaal Commando – NTC aan de Groen van Prinsterersingel 44 wordt tweemaal voor publiek opengesteld. Op zaterdag 1 juni en zaterdag 15 juni tussen 10u00 en 16u00 is de NTC-bunker open voor het Gouds-publiek en uiteraard ook voor andere belangstellenden.

Afval milieu schoonmaak vandaag 09:00

Arno van Haasterecht wordt directeur Cyclus

De aandeelhouders van Cyclus hebben Arno van Haasterecht benoemd tot directeur van Cyclus. Van Haasterecht (1978) zal per 15 juli 2024 de dagelijkse leiding van het afvalbeheerbedrijf op zich nemen én samen met de medewerkers en andere stakeholders verder bouwen aan de organisatie.