Jodan Boys, Jolanda Lehmann

Kan Jodan Boys de punten meenemen in een uitwedstrijd?

Het is opvallend dat Jodan Boys het dit seizoen aanmerkelijk beter doet in thuiswedstrijden dan in uitwedstrijden.  Dit jaar werden er nog maar zes punten meegenomen van vreemde bodem. In Woudenberg en de Meern werd gewonnen. Aankomende zaterdag weer nieuwe kansen (bij Roda’46 in Leusden) om de terugweg in de bus moe maar voldaan te volbrengen.

Goed begonnen

Roda’46 uit Leusden begon het seizoen goed. Er werd regelmatig gewonnen en de ploeg speelde goed mee in de middenmoot. Na de winterstop lijkt er een beetje de klad in de prestaties te zijn gekomen. Er werden vier punten behaald. Die vier punten werden wel in de laatste drie wedstrijden binnen gehaald en drie ervan waren tegen koploper BFC. Jodan Boys is dus gewaarschuwd.

De nul

Jodan Boys kan terugkijken op een goede zaterdag. In Gouda was Jodan Boys heer en meester tegen Montfoort SV’19. Het enige euvel dat ook zaterdag zichtbaar was, is het benutten van kansen. Maar goed de verdediging stond zaterdag als een huis waardoor twee doelpunten voldoende waren om de drie punten thuis te houden.

Zaterdag dus weer aan de bak tegen Roda’46 dat gebrand op een resultaat zal zijn. De wedstrijd begint een half uur later: 15u00.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Onderwijs vandaag 10:33

Docent Mark Hagenaars laat leerlingen Gouds Geschiedenis Examen maken

Deze weken worden de centrale examens voor het voortgezet onderwijs afgewerkt. Dit betekent een hoop blokken, samenvattingen maken en oefenexamens doen. Docent geschiedenis Mark Hagenaars van CSG De Goudse Waarden liet zijn vwo-leerlingen in aanloop naar de examentijd zélf examenvragen bedenken.

Advertorial Evenementen vandaag 10:08

Grootste editie ooit van IJssel- en Josephmarkt op tweede Pinksterdag

Bereid je voor op de grootste en meest bruisende editie ooit van de jaarlijkse IJssel- en  Josephmarkt, gehouden op tweede Pinksterdag. De organisatie kondigt aan dat ze dit jaar een recordaantal inschrijvingen heeft ontvangen van  enthousiaste buurtbewoners die hun tweedehands spullen komen verkopen tijdens dit populaire evenement.

Waterpolo vandaag 09:49

Nipte zege waterpoloërs GZC Donk in halve finales play-offs tegen UZSC

De waterpoloërs van GZC Donk hebben vrijdagavond een moeilijke en nipte zege geboekt op USZC. In het Groenhovenbad werd het uiteindelijk 13-12 voor de ploeg van Ingmar Veenhuis, na de periodestanden 2-5, 8-8 en  9-11. Zaterdagavond, aanvang 21u00, speelt GZC Donk de terugwedstrijd in zwembad De Krommerijn in Utrecht.  

Evenementen vandaag 09:02

Openstellingen van voormalige NTC-bunker van PWA-kazerne

De voormalige bunker van het Nationaal Territoriaal Commando – NTC aan de Groen van Prinsterersingel 44 wordt tweemaal voor publiek opengesteld. Op zaterdag 1 juni en zaterdag 15 juni tussen 10u00 en 16u00 is de NTC-bunker open voor het Gouds-publiek en uiteraard ook voor andere belangstellenden.

Afval milieu schoonmaak vandaag 09:00

Arno van Haasterecht wordt directeur Cyclus

De aandeelhouders van Cyclus hebben Arno van Haasterecht benoemd tot directeur van Cyclus. Van Haasterecht (1978) zal per 15 juli 2024 de dagelijkse leiding van het afvalbeheerbedrijf op zich nemen én samen met de medewerkers en andere stakeholders verder bouwen aan de organisatie.