Jodan Boys ontvangt koploper Kloetinge

Jodan Boys neemt het zaterdag op tegen de trotse koploper van de competitie Kloetinge. De ploeg van Jurriaan van Poelje beleeft als promovendus een heerlijk seizoen. Dat succes berust niet op toeval. Bij Kloetinge is er in de afgelopen jaren gestaag gewerkt om stappen omhoog te maken. Niet alleen op voetbaltechnisch gebied timmeren de Zeeuwen aan de weg, maar ook de accommodatie heeft een schitterende metamorfose ondergaan.

Smet

Gesteund door een trouwe supportersschare presteert Kloetinge in de sterke vierde divisie buitengewoon goed. Een smet op dit tot op heden mooie seizoen is dat  Kloetinge tot tweemaal toe het periodekampioenschap aan de neus voorbij zag gaan. De eerste periode ging naar ODIN’59 en vorige week ging Capelle er met de prijs vandoor. Bij winst op Smitshoek had Kloetinge een klein feestje kunnen vieren. Het verliep anders Smitshoek won met 1-4 van Kloetinge.

Hecht team

Jodan Boys speelde vorige week echt als een team, tegen het sterke ARC. We kennen het verhaal inmiddels wel. Jodan Boys heeft nog steeds veel lang geblesseerden, maar dat had vorige week geen invloed op het spel van onze jongens. Vanaf minuut één was duidelijk te zien dat Jodan Boys zich niet zomaar gewonnen gaf in Alphen aan de Rijn. Jodan Boys kwam zelfs op voorsprong. Uiteindelijk deelden ARC en Jodan Boys de punten en dat was misschien wel een terechte afspiegeling van de wedstrijd.

Geen cadeautje

Over naar de wedstrijd tegen Kloetinge. In het heen duel in Zeeland stond Jodan Boys binnen de kortste keren met 2-0 achter door twee doelpunten van Ruben de Jager. Kort voor rust scoorde Kevin de Vries de gelijkmaker uit een penalty. In de tweede helft probeerde Jodan Boys het wel, maar was Kloetinge erg gevaarlijk in de omschakeling. Het is zaterdag zaak om lang in de wedstrijd te blijven. De huid duur te verkopen en we zien om 16u30 dan wel wat het heeft opgeleverd. Maar cadeautjes, nee die geven de Gouwenaars niet meer. De wedstrijd staat  onder leiding van scheidsrechter W.M. Kieft. 

 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Oekraïne vandaag 12:41

Zelensky Hier: voorstelling over leven van Zelensky in De Goudse Schouwburg

Op dinsdag 5 maart komt Zelensky Hier naar De Goudse Schouwburg. Een vaudeville voorstelling met serieuze ondertoon van De Theatertroep i.s.m. De Spelersfederatie, Patrick Nederkoorn en Arjen Arnoldussen over het leven van de Oekraïense president Volodomyr Zelensky.

Algemeen vandaag 12:32

Bloemen voor Alexei Navalny bij oorlogsmonument bij Stadhuis op Markt

De Russische oppositieleider Alexei Navalny wordt ook herdacht in Gouda. De afgelopen dagen zijn er bloemen voor Navalny neergelegd bij het oorlogsmonument bij het Stadhuis op de Markt. Ook staan er een foto van Navalny en bordjes met de teksten: Ik ben niet bang. Wees ook niet bang. En Alexei, bedankt voor alles!

Sport en recreatie vandaag 12:07

Deze sporters staan nu op Wall of Fame

In Sportcentrum De Mammoet was zaterdagavond de feestelijke onthulling van de nieuwe naambordjes op de Wall of Fame. Op de Wall of Fame werden de namen van sporters toegevoegd, die de afgelopen twee jaar een Goudse Sportpenning hebben ontvangen voor een bijzondere sportprestatie. 

Advertorial Koor vandaag 11:29

Toonkunst Gouda voert Johannes Passion op in Sint Janskerk

300 jaar na de eerste uitvoering in 1724 voert Toonkunst Gouda in de SintJanskerk de Johannes Passion van Johann Sebastian Bach uit, een oratorium met als onderwerp het lijden en sterven van Jezus naar het Evangelie volgens Johannes. De uitvoering vindt plaats op vrijdag 15 maart.

Calamiteiten vandaag 11:19

Het onbewaakte ogenblik

Het onbewaakte ogenblik. Dat klinkt als de titel van een bestseller, maar werd voor een treinreiziger vanavond de akelige waarheid. De 22 jarige reiziger uit Nieuwerkerk aan den IJssel was met de trein onderweg naar huis. De tas van de man lag boven hem in het bagagerek. Ondanks dat zijn tas pal boven hem lag lukte het iemand toch om de tas in een onbewaakt moment te stelen.