Stichting Dorpsleven Gouderak
Advertorial Bankzaken

Rabobank schenkt cheque aan Stichting Dorpsleven Gouderak

Stichting Dorpsleven Gouderak heeft deze week een mooi bedrag van 8000 euro van de Rabobank Hollandse IJssel ontvangen. Met dit bedrag uit het Coöperatie fonds van de Rabobank Hollandse IJssel kunnen zij het ventilatiesysteem van het Dorpshuis Gouderak renoveren.  

Monique Overes van Rabobank Hollandse IJssel heeft de cheque deze week overhandigd aan voorzitter Daan van Gent en penningmeester Ingmar Kim. Zij zijn blij dat de aanvraag voor een bijdrage is gehonoreerd.

“Sinds de uitbraak van de coronapandemie is het van belang om een goed werkend ventilatiesysteem te hebben. Met de bijdrage van de Rabobank en een subsidie van de Gemeente Krimpenerwaard kan de installatie van het Dorpshuis worden opgeknapt, zodat de zalen ook in de toekomst in een schone lucht kunnen worden gebruikt”, aldus Stichting Dorpsleven Gouderak.


Meer nieuws

Calamiteiten vandaag 13:22

Derde lekkage dit lopende theaterseizoen bij De Goudse Schouwburg

De Goudse Schouwburg heeft zaterdagmorgen te maken gehad met een derde lekkage in dit lopende theaterseizoen. De lekkage in de keuken kwam boven water bij de voorverkoop van kaarten voor het nieuwe theaterseizoen. Die voorverkoop loopt voorspoedig.

Advertorial Festival vandaag 12:44

Festival Gouda Maakt Toekomst zondag op Goudasfalt

Voor het festival Gouda Maakt Toekomst moet je (een plekje in) de agenda vrij houden. Op zondag 4 juni van 12u00 tot 19u00 is GOUDasfalt DE plek waar je Toekomstmakers ontmoet en geïnspireerd raakt om er zelf één te worden!

Gemeente vandaag 12:06

Gouda wil grote gratis inpandige fietsenstalling met voorzieningen in binnenstad

De gemeente Gouda trekt een miljoen uit voor overdekte fietsenstalling met 750 rekken mét voorzieningen, zoals een toegankelijk openbaar toilet. De beoogde plek is het rijtje panden aan de Nieuwe Markt waarin eerst een reisbureau, een speelgoedwinkel en een kledingzaak zaten. Gouda wil de gratis bewaakte inpandige fietsenstalling Nieuwe Markt per 1 januari 2024 openstellen.

Voetbal vandaag 11:36

Romeo El Bouazatti nieuwe trainer SV Gouda

Ondanks een getekend contract bij SV Gouda besloot trainer Tim den Haan recentelijk toch het komend seizoen bij VV Alblasserdam aan de slag te gaan. Het zeer verraste bestuur van SV Gouda moest op zoek naar een andere trainer en vond hem deze week - al vrij snel - in de persoon van Romeo El Bouazatti.