Lebbis en Jansen, Mark Engelen
Advertorial Theater

Ruim 11.000 tickets verkocht bij Vriendenvoorverkoop in schouwburg

De Goudse schouwburg hield op 31 mei voor het eerst een Vriendenverkoop en dit ging buitengewoon goed. Er zijn op de eerste dag van de Vriendenverkoop al ruim 11.000 tickets verkocht. Op zaterdag 3 juni om 11u00 start de reguliere ticketverkoop.

Enorme run

Op een aantal voorstellingen was een enorme run. Zo was de voorstelling van Teun van den Elzen binnen no-time uitverkocht en is er zelfs een extra voorstelling geboekt. Ook Racoon, Krezip, Miss Montreal, Peter Pannekoek, Van der Laan & Woe, Lebbis & Janssen en Titus & Fien gaan hard of zitten al vol.

Directeur Tineke Maas is ontzettend blij met de reacties op het programma. “Er worden over de gehele breedte tickets verkocht en niet alleen voor de grote namen. Dit laat zien dat iedereen weer zin heeft in theater! Ook zijn we dankbaar voor iedereen die dit seizoen Vriend is geworden en we kijken reikhalzend uit naar zaterdag.”

Start reguliere kaartverkoop

De kaartverkoop start op zaterdag 3 juni om 11u00. Tickets zijn direct te kopen via de www.goudseschouwburg.nl, telefonisch via 085-2391501 of bij de Tickets & Servicebalie aan de Boelekade 67. Eerder reserveren kan door voor zaterdag Vriend van de Goudse Schouwburg te worden.


Meer nieuws

Advertorial Theater gisteren 19:00

Avondje theater? Hier het programma van De Goudse Schouwburg

Avondje theater? Het theaterseizoen in De Goudse Schouwburg is bezig met de tweede helft. Deze voorstellingen kun je de komende weken verwachten, zien en horen. De lijst is lang, er is voldoende keus. 

Actie gisteren 18:51

Zwemmen in Museumhaven voor Fight Cancer en fietstrainer GHZ

De tweede editie van Swim to Fight Cancer Gouda vindt op zaterdag 22 juni plaats in de Museumhaven.  Deelnemers, jong en oud, zwemmen mee om samen met hun sponsors geld op te halen voor de stichting Fight cancer. De donaties gaan naar verschillende onderzoeken naar kanker én een lokaal doel. Dit jaar wordt er gezwommen voor een Virtuele Fietstrainer voor patiënten met kanker in het Groene Hart Ziekenhuis.

Gemeente gisteren 18:48

Geef je mening over de inrichting van de openbare ruimte

Waar moet de gemeente volgens jou rekening mee houden bij de inrichting van de ruimte op straat? Moet er meer ruimte komen voor het openbaar vervoer? Of voor de auto? Of juist voor meer groen en speelplekken? De keuzes die de gemeente hierover maakt, bepalen jouw leefomgeving. Daarom wil de gemeente weten wat jij belangrijk vindt. Vul de vragenlijst digitaal in. Meedoen duurt ongeveer 20 minuten.

Sport en recreatie gisteren 18:47

Gemeenteraad unaniem voor verhoging zwemveiligheid kinderen

De Goudse gemeenteraad heeft unaniem gestemd voor een motie die oproept tot het verkennen van mogelijkheden om de zwemveiligheid van Goudse kinderen te verbeteren. De motie, ingediend door de Partij van de Arbeid, de ChristenUnie, GroenLinks, het CDA, de VVD en de SGP, kreeg steun van de rest van de raad.  

Vastgoed gisteren 18:45

Verduurzamen monumenten wordt gemakkelijker

Verruim de regels, hanteer duidelijke richtlijnen en zorg voor heldere informatievoorziening. Dat zijn de belangrijkste aanbevelingen van Arcadis Nederland, dat in opdracht van de gemeente Gouda onderzoek deed naar de effecten van de regeling Erfgoed en Duurzaamheid. Met deze regeling wil de gemeente particuliere eigenaren helpen om hun monumenten op een verantwoorde manier te verduurzamen.