Terugkijken verkiezingsdebat in Chocoladefabriek

Woensdag 15 maart zijn de verkiezingen voor de Provinciale Staten en waterschappen. Op maandag 13 maart hielden de gemeenten in Midden-Holland, samen met de Bibliotheek Gouda, een regiodebat voor de provincie Zuid-Holland. Kijk het debat hier terug.

Regiodebat

Woningbouw, bodemdaling, openbaar vervoer, asielbeleid en werkgelegenheid: dat en meer kwamen aan bod tijdens het debat. Ook kwam de rol van bibliotheken op het gebied van cultuur ter sprake. Thomas van Zijl (BNR) leidde het debat waarbij 12 lijsttrekkers in gesprek gingen met elkaar, inwoners en ondernemers uit de regio.

Zij spraken met elkaar over drie actuele regionale en provinciale thema’s: Wonen en ruimte, Economie en duurzame groei en Bereikbaarheid en mobiliteit in de regio.

Weet je niet waarom of waarop je moet stemmen tijdens de verkiezingen voor de Provinciale Staten en voor de waterschappen? Kijk dat het verkiezingsdebat van de regio in de Chocoladefabriek terug op chocoladefabriek.tv


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Evenementen vandaag 15:30

Zeldzaam Mooi Markt komt zondag opnieuw naar Goudse Markt

Op zondag 1 oktober is er weer een Zeldzaam Mooi Markt op het prachtige marktplein de Markt in Gouda. Het Marktplein in Gouda is niet zomaar een plein. Het is hét plein van Gouda. Daarom de perfecte locatie voor twee keer per jaar dé Zeldzaam Mooi Markt.

Advertorial Cursussen en workshops vandaag 10:49

Nieuw bij Volksuniversiteit Gouda: cursus smartphone fotografie

Wat hebben we een mooie zomerse week achter de rug met nog volop gelegenheid voor buitenactiviteiten. Inmiddels is het weer omgeslagen en begint de herfst zijn intrede te doen. Hoogste tijd om je te oriënteren op wat je het komende seizoen aan workshops en cursussen bij Volksuniversiteit Gouda kunt gaan doen.

Advertorial Actie vandaag 10:06

Al 300 Gouwenaars aan het sporten dankzij Volwassenenfonds

In de gemeente Gouda is inmiddels de mijlpaal van de 300ste volwassene behaald die is gaan sporten dankzij een financieel steuntje in de rug. Alleen in 2023 zijn het inmiddels al zo’n 180 Gouwenaars. Volwassenen met een laag inkomen kunnen vanuit het fonds een bijdrage aanvragen van € 250,- per jaar voor deelname aan (wekelijkse) sportactiviteiten. Het Albert Heijn-filiaal in Winkelcentrum Bloemendaal voert in de maand oktober actie voor het Volwassenenfonds.