GoStores Gouda
Advertorial Winkels

The floor is yours

Een vloer is bepalend voor de sfeer in je huis en moet daarom passen bij het interieur en de stijl. In de keuken wil je misschien een andere uitstraling creëren dan in de woonkamer of slaapkamer. De specialisten bij GoStores Gouda hebben de vloeren trends voor je op een rijtje gezet.

Shop producten op GoStores Gouda

• Visgraat vloer van Carpet Right

 

Natuurlijke tinten en materialen

Een trend die we vaak zien terugkomen want hij zorgt voor rust en een ontspannen sfeer in huis, iets waar we vandaag de de dag steeds meer behoefte aan hebben. Een houten vloer past hier perfect bij. Houten vloeren zorgen voor een warme sfeer in huis en zijn daarnaast ontzettend veelzijdig, doordat ze in allerlei soorten en kleuren verkrijgbaar zijn.

PVC

Dit jaar mag de PVC vloer niet ontbreken in de vloeren trends. Door de ontwikkelingen van de laatste jaren zijn de materialen van betere kwaliteit en worden de vloeren steeds duurzamer geproduceerd. De keuzemogelijkheden zijn oneindig. Van licht tot donker, visgraatpatroon tot rechte planken en van hout- tot natuursteenlook. Een PVC vloer heeft weinig onderhoud nodig en gaat langer mee dan bijvoorbeeld een laminaatvloer, ideaal dus!

Shop producten op GoStores Gouda

• PVC vloeren van Carpet Right


Meer nieuws

Advertorial Winkels vandaag 13:58

Primeur voor Gouda: Melbourne Coffee in stationshal gaat 4 maart open

In de stationshal van Station Gouda, aan de centrumzijde, komt de Australische koffiezaak Melbourne Coffee. Hiervoor is circa 177 m² verhuurd aan Melbourne Coffee. Gouda heeft hiermee een primeur. De Australische koffieketen opent in Gouda haar eerste vestiging in Nederland. En wel op maandag 4 maart. Basis Bedrijfshuisvestiging deed hiervoor de bemiddeling.  

Voetbal vandaag 13:23

DONK loopt tegen eerste seizoensnederlaag op

Een bij vlagen goed spelend DONK is tegen een verdedigend ingesteld Alphia door persoonlijke fouten tegen de eerste thuisnederlaag aangelopen: 1-2. Door dit resultaat zakken de Gouwenaars nu naar plek twee, drie punten achter VUC en gelijk met HVV.

Advertorial Feest vandaag 12:49

Organisatie Koningsnacht en Koningsdag in handen van De Theaterbakkerij

De Theaterbakkerij neemt dit jaar de organisatie van Koningsnacht en Koningsdag op de Markt van Gouda op zich. Zo maakte Ruud Bakker zaterdagmiddag bekend in de spelershome van Jodan Boys waar De Theaterbakkerij het buffet bij de wedstrijd Jodan Boys-Woudenberg sponsorde en waar De Theaterbakkerij de plannen voor 2024 presenteerde.

Advertorial Oekraïne vandaag 12:41

Zelensky Hier: voorstelling over leven van Zelensky in De Goudse Schouwburg

Op dinsdag 5 maart komt Zelensky Hier naar De Goudse Schouwburg. Een vaudeville voorstelling met serieuze ondertoon van De Theatertroep i.s.m. De Spelersfederatie, Patrick Nederkoorn en Arjen Arnoldussen over het leven van de Oekraïense president Volodomyr Zelensky.

Algemeen vandaag 12:32

Bloemen voor Alexei Navalny bij oorlogsmonument bij Stadhuis op Markt

De Russische oppositieleider Alexei Navalny wordt ook herdacht in Gouda. De afgelopen dagen zijn er bloemen voor Navalny neergelegd bij het oorlogsmonument bij het Stadhuis op de Markt. Ook staan er een foto van Navalny en bordjes met de teksten: Ik ben niet bang. Wees ook niet bang. En Alexei, bedankt voor alles!

Sport en recreatie vandaag 12:07

Deze sporters staan nu op Wall of Fame

In Sportcentrum De Mammoet was zaterdagavond de feestelijke onthulling van de nieuwe naambordjes op de Wall of Fame. Op de Wall of Fame werden de namen van sporters toegevoegd, die de afgelopen twee jaar een Goudse Sportpenning hebben ontvangen voor een bijzondere sportprestatie.