GoStores Gouda
Advertorial Winkels

The floor is yours

Een vloer is bepalend voor de sfeer in je huis en moet daarom passen bij het interieur en de stijl. In de keuken wil je misschien een andere uitstraling creëren dan in de woonkamer of slaapkamer. De specialisten bij GoStores Gouda hebben de vloeren trends voor je op een rijtje gezet.

Shop producten op GoStores Gouda

• Visgraat vloer van Carpet Right

 

Natuurlijke tinten en materialen

Een trend die we vaak zien terugkomen want hij zorgt voor rust en een ontspannen sfeer in huis, iets waar we vandaag de de dag steeds meer behoefte aan hebben. Een houten vloer past hier perfect bij. Houten vloeren zorgen voor een warme sfeer in huis en zijn daarnaast ontzettend veelzijdig, doordat ze in allerlei soorten en kleuren verkrijgbaar zijn.

PVC

Dit jaar mag de PVC vloer niet ontbreken in de vloeren trends. Door de ontwikkelingen van de laatste jaren zijn de materialen van betere kwaliteit en worden de vloeren steeds duurzamer geproduceerd. De keuzemogelijkheden zijn oneindig. Van licht tot donker, visgraatpatroon tot rechte planken en van hout- tot natuursteenlook. Een PVC vloer heeft weinig onderhoud nodig en gaat langer mee dan bijvoorbeeld een laminaatvloer, ideaal dus!

Shop producten op GoStores Gouda

• PVC vloeren van Carpet Right


Meer nieuws

Verkeer en vervoer vandaag 12:05

Verkeershinder bij aanleg schoolzone Plaswijckweg

In de omgeving van de Plaswijckweg en de Ridder van Catsweg zijn verschillende basisscholen. Deze drukke straten zorgen voor onveilige verkeerssituaties. Daarom verandert de gemeente Gouda de inrichting van de Plaswijckweg en de Ridder van Catsweg ter hoogte van de scholen. Dat brengt de nodige verkeershinder met zich mee.

Kunst en Cultuur vandaag 11:00

Gelukkig hebben we de plaatjes nog

Gelukkig hebben we de plaatjes nog, zo schrijft Maaike Hoonhout op social media. Het is bijna 9 jaar geleden dat we op feestelijke wijze de #Welkomstmuur verwelkomden in ons Goudse stadsgezicht. 'Negen jaar alweer?' hoor ik jullie denken. Ja, echt waar.

Mijn plek in Gouda vandaag 10:00

Mijn Plek in Gouda

'Mijn plek in Gouda' is een rubriek van ZoGouds naar het idee en in samen- en wisselwerking met de Goudse fotograaf/projectmaker Hermen Buurman. Fotograaf en filmer Buurman is al even bezig met de reeks beelden van inwoners die gefotografeerd zijn op 'Mijn plek in Gouda'. ZoGouds brengt vandaag in tekst en beeld Mijn plek in Gouda van Julie Middelkoop.

Advertorial Gezondheid en welzijn vandaag 09:00

Wonen met zorg en gedeelde interesses

Domus Magnus doet er alles aan om haar bewoners in het Sint Jozefpaviljoen de gemoedelijkheid van thuis te laten voelen. "Zorg en Welzijn stemmen we af op de behoeften van bewoners. We verdiepen ons in hun interesses en behoeftes en betrekken ze in de welzijnsactiviteiten die we organiseren", aldus Esther Visser van Domus Magnus.

Advertorial Theater gisteren 20:00

Te zien in schouwburg: Second Life, reality-check op dubbellevens

De voorstelling Second Life van choreograaf Jasper van Luijk staat op donderdag 13 april in De Goudse Schouwburg. Second Life is een indringend liefdesduet, geïnspireerd op de beroemde choreografie Live (1979) van Hans van Manen.