Rabobank Hollandse IJssel
Advertorial Bankzaken

Vanavond Female & Finance-event bij Rabobank Hollandse IJssel

Wil jij financieel onafhankelijk zijn of blijven? Wil jij leren hoe je geld voor je kunt laten werken, zodat je financieel vrij bent en de regie over je eigen leven behoudt? Rabobank Hollandse IJssel houdt op woensdagavond 8 november exclusief voor dames het Female & Finance Event en de bank nodigt jou van harte uit!  

Female & Finance

Het is soms moeilijk te overzien welke financiële gevolgen onze keuzes hebben op de lange termijn. Hoe blijf je nu baas in eigen beurs? Inspirerende sprekers vertellen je hoe we er qua gendergelijkheid voorstaan en hoe je de regie over je eigen leven behoudt.

Ze geven je inzicht in alle levensfases, die impact hebben op je portemonnee. Wat als je bijvoorbeeld te maken krijgt met scheiding, arbeidsongeschiktheid of overlijden van je partner? Ook krijg je praktische tips voor het opbouwen van buffers voor nu en later. Er is voldoende gelegenheid om van elkaar te leren en tijdens de borrel kun je al je vragen te stellen aan de financiële experts van Rabobank Hollandse IJssel.

Sprekers 

Marianne Bruijn is ondernemer en een zeer ervaren merkstrateeg. Ook is ze auteur van het boek The Female Fix. Zij laat de bezoekers zien welke financiële impact belangrijke levensfases kunnen hebben en ze vertelt hoe het anno 2023 gesteld is met onze financiële onafhankelijkheid.

Annemarie van Gaal heeft een indrukwekkende ondernemerscarrière en is een bekende tv-persoonlijkheid en columniste. Zij vertelt je deze avond gepassioneerd over ondernemerschap, nieuwe verdienmodellen en onverwachte kansen in een veranderende wereld.

Private Banker Gonny van Arendonk legt tot slot uit hoe je financieel inzicht kan krijgen in jouw situatie en vanuit daar de juiste keuzes kunt maken. 

8 november bij Rabobank in Gouda

Het Female & Finance event wordt gehouden op woensdag 8 november in het Rabobank kantoor, Burgemeester Jamessingel 41 in Gouda. Vanaf 19u00 ben je van harte welkom. Om 19u30 gaat de bijeenkomst van start en om 21u45 is er tijd om na te praten onder het genot van een hapje en drankje. 

Financiële zelfredzaamheid

Na deze avond weet jij hoe je de financiële regie over je eigen leven behoudt en kom je bij belangrijke gebeurtenissen niet voor onaangename verrassingen te staan. Financiële zelfredzaamheid zorgt ervoor dat je onafhankelijk bent en in vrijheid keuzes kunt maken. En misschien nog wel belangrijker, het geeft je een gevoel van vrijheid. Gun jij dit jezelf?

Meld je dan hier aan!


Meer nieuws

Advertorial Horeca vandaag 13:11

Feestelijke opening en Koningsdag: dubbel feest bij Check's

Op Koningsdag was de feestelijke opening van horecagelegenheid Check's. Dubbel feest dus voor Pieter ter Veen (47) en zijn partner Lucas van der Draaij (21) die de zaak Achter de Kerk runnen. Gefeliciteerd mannen...

Advertorial 4 en 5 mei vandaag 12:49

Wandel jij ook mee voor vrijheid en vrede op Bevrijdingsdag?

Wandel mee voor vrijheid en vrede op Bevrijdingsdag 2024 in Gouda! Je loopt in kleine groepjes, en staat onderweg stil voor een verhaal, gedicht of muziek. Na afloop eet je samen met de andere wandelaars en de organisatie de Vrijheidssoep.

Opinie vandaag 12:30

Berichten uit de bibliotheek Gouda (9)

Ik zei het al eerder, het bruist, borrelt en beweegt in de bibliotheekwereld. Vanzelfsprekend staat het aanwakkeren van leesplezier bij ons altijd voorop, maar die basistaak is de afgelopen jaren in snel tempo uitgebreid met de preventie en bestrijding van laaggeletterdheid, de bibliotheek op school, digitale geletterdheid & de techniekwerkplaats en het Informatiepunt Digitale Overheid (IDO). En de volgende opdracht dient zich al weer aan: democratie en burgerschap.

4 en 5 mei vandaag 12:21

Rondleiding Gouda in de oorlog op 4 mei op Oude Begraafplaats

Voorafgaand aan het programma op de Markt houdt de Oude Begraafplaats Gouda op zaterdag 4 mei twee keer een rondleiding met als thema ‘Gouda in de oorlog’. De rondleidingen starten om 13u30 en 14u30 en duren ongeveer een uur. Deelname is gratis.

Advertorial Fairtrade Gouda vandaag 12:02

Thema Fairtrade Week: eerlijke mode

Thema van de Fairtrade Week van dit jaar is Fair Fashion: eerlijke mode. Hiervoor geldt het voor fairtrade kenmerkende principe van eerlijke handel. Fairtrade Gouda doet van 4 tot en met 12 mei met de Fairtrade Week mee met activiteiten bij Terre des Hommes aan de Lange Groenendaal, bij verschillende kledingwinkels en met een speciale stadswandeling.