Zo ziet de competitie-indeling van de Goudse voetbalclubs eruit

De competitie-indeling voor het seizoen 2022-2023 voor de standaardteams in de A-categorie is inmiddels bekend. De competitie begint komend weekeinde. De overstap van het zondag- naar het zaterdagvoetbal heeft voor de Goudse clubs DONK als Olympia nog geen regiowedstrijden gebracht. Beide clubs zaten op de scheidingslijn en moeten alsnog ver reizen. Gouda kan wel dichtbij huis blijven.

Olympia komt uit in de zaterdag eerste klasse A en moet onder meer naar HBOK, Monnickendam, Nunspeet en NSC Nijkerk. DONK treft in de tweede klasse D onder meer Alphia, FC Oudewater, FC Aalsmeer en Kagia. Gouda is een klasse gezakt en komt wel veel regioclubs tegen. ONA zien we terug in de Vijfde Klasse B.

EERSTE KLASSE A
Argon, BOL, FC De Bilt, HBOK, De Meern, Monnickendam, Montfoort, NSC Nijkerk, Nunspeet, Olympia, RODA’46, SDC Putten, ZOB, Zuidvogels.

TWEEDE KLASSE D
ASC, Alphia, DONK, DoCoS, EMM’21, ESTO, FC Aalsmeer, FC Oudewater, Foreholte, Kagia, LEgmeervogels, RCL, RVC’33, TAVV.

VIERDE KLASSE B
Be Fair, Cabauw, Gouda, GSV, Linschoten, Perkouw, Rohda’76, SCH’44, Siveo’60, SPV’81, Stolwijk, VEP, WDS, Zwammerdam.

VIJFDE KLASSE B
ASW, SVO Buytenpark, dvv Delft, DVC, Gouderak, GSC ESDO, HDV, Moordrecht, ONA, REMO, De Ster, Toofan, Wanica Star, WIK.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Calamiteiten vandaag 11:18

Politie waarschuwt voor malafide stroopwafelverkoper

Agenten waarschuwen voor een man die Goudse stroopwafels verkoopt in de gemeente Reimerswaal. De man zou ook chocolade verkopen, maar eigenlijk heeft hij hele andere plannen. Volgens de politie is er sprake van iemand die met een babbeltruc diefstallen wil plegen. Of het om een Goudse stroopwafelverkoper gaat, is niet bekend.

Advertorial Winkels vandaag 10:34

GoStores Woonmaand bij GoStores Gouda

Het is weer oktober en dat betekent dat we ons weer opmaken voor de herfst! Tijd om het binnen weer gezellig te maken, je zomerdekbed in te ruilen voor wat warmers en om eindelijk die tocht-strips te installeren. De hele maand oktober staat GoStores Gouda in het teken van wonen! Iedere week vind je een leuke blog met de laatste woontrends of een leuke winactie. Maak kans op mooie woonprijzen t.w.v. 250 euro.

Verkeer en vervoer vandaag 10:16

Brugwachtershuisje Steve Bikobrug is niet meer (nodig)

Het brugwachtershuisje van de Steve Bikobrug is maandag verwijderd.  Het huisje is niet meer nodig. De brug is opgeknapt en de brugbediening is verplaatst naar het Huis van de Stad. De brug wordt nu op afstand bediend.    

Gemeente vandaag 09:59

Nieuwe bijbaan voor wethouder Thierry van Vlugt

De Goudse wethouder Thierry van Vugt heeft er een nieuwe bijbaan bij. Van Vugt is deze week benoemd tot voorzitter van de Groenalliantie Midden-Holland. Van Vugt is sinds oktober vorig jaar ook voorzitter van het Dagelijks Bestuur van de Omgevingsdienst Midden Holland, kortweg en beter bekend als ODMH. En hij is voorzitter van het Streekarchief Hollands Midden. Dit alles naast zijn drukke baan als wethouder. "Het zijn geen bijbaantjes  maar een verantwoordelijkheid die inherent is aan je wethoudersrol en de regionale samenwerking die daarvoor nodig is", zo pareert Van Vugt.

Gezondheid en welzijn vandaag 09:22

Wanneer ben jij aan de beurt?

60-plussers, de griepprik groep en mensen met een hoger medisch risico worden nu uitgenodigd voor de Corona herhaalprik. Daarna kan iedereen vanaf 12 jaar uit voorzorg een herhaalprik krijgen. Weten welk geboortejaar aan de beurt is? Kijk dan op www.rijksoverheid.nl/herhaalprik

Calamiteiten vandaag 09:00

Politie schrijft zestien boetes uit bij bromfiets controle aan Ronsseweg

Agenten van politie Basisteam Gouda hebben donderdagmorgen aan de Ronsseweg een zogeheten MONO en bromfietscontrole gehouden. MONO rijden, dat is ongestoord, zonder afleiding van je mobiele telefoon, onderweg zijn. Met deze controles wil de politie de kans op ongelukken verkleinen.