Rabobank Hollandse IJssel
Advertorial Bankzaken

Zo zijn de Rabobank ClubSupport-geldprijzen gevallen in ons gebied

Zo zijn de Rabobank ClubSupport-geldprijzen gevallen in ons gebied. Je kunt op www.rabobank.nl/leden/clubsupport/club-overzicht teruglezen welke verenigingen welke geldprijzen hebben gewonnen.  

De stemcampagne van Rabo ClubSupport sloot eind september. De Rabobank-leden brachten hun stem de afgelopen weken uit op een vereniging of stichting naar keuze. Vanaf dinsdagavond 3 oktober stond de kring Zuid-Holland zo’n 2 weken in het teken van de finale van deze mooie stemcampagne. Hierin maakten de medewerk(st)ers van Rabobank Hollandse IJssel de verenigingen blij met een cheque. Zoals bij de Voedselbank Gouda. 

"Ik mocht de Stichting Voedselbank Gouda verrassen met deze prachtige cheque", aldus Judith Cok, directeur cooperatieve Rabobank Kring Zuid-Holland. "De Voedselbank gaat dit mooie bedrag besteden aan het inkopen van nieuwe producten voor hun cliënten. Wat geweldig om hier vanuit de stemcampagne een mooie bijdrage aan te mogen leveren..."

Hendrik Spit nam, namens alle vrijwilligers, de cheque in ontvangst en gaf Judith Cok een rondleiding. "Heel mooi om te zien hoe zoveel vrijwilligers zich inzetten om onder meer levensmiddelen te laten landen bij mensen die het hard nodig hebben", aldus Cok.

Vandaag, vrijdag 13 oktober, zijn alle bedragen van de deelnemende en winnende clubs gepubliceerd op www.raboclubsupport.nl


Meer nieuws

Advertorial Voedselbank vandaag 11:54

Stubbe Logistiek komende vijf jaar donateur van Goudse Voedselbank

Bij de Goudse Voedselbank was men al heel blij met de forse donatie die Stubbe Logistiek eerder deed om de aankoop van een nieuwe elektrische bestelbus mogelijk te maken. Nog blijer werd men met de toezegging dat Stubbe Logistiek zich ook voor de komende vier jaar met eenzelfde bedrag als donateur gaat verbinden aan de Goudse Voedselbank.

Archeologie vandaag 11:44

Provincie maakt twee ton vrij om burgers te betrekken bij archeologie

De Provincie Zuid-Holland opent ook dit jaar de subsidieregeling Publieksbereik Archeologie Zuid-Holland. Er is een budget van 200.000 euro beschikbaar voor activiteiten gericht op het bereiken en betrekken van burgers bij archeologie in Zuid-Holland. Vanaf vandaag, maandag 15 juli, kunnen aanvragen worden ingediend.