Zomer-editie Oly's Kinderkledingbeurs bij Olympia

De rekken zijn gevuld, jongenskleding, meisjesmode, de zomer-editie van Oly's Kinderkledingbeurs gaat van start. Dinsdag 28 en woensdag 29 maart is het clubhuis van voetbalvereniging Olympia omgetoverd tot een kinderkledingwinkel, waar je tegen kleine prijzen pareltjes mooie (merk)kleding vindt en kan kopen in de maten 86 tot en met 176/S.  

kledingbeurs oly olympia.jpg

Zomergarderobe

Langzaamaan worden de dagen langer en lichter. Hoog tijd voor het uitzoeken van een zomergarderobe.
In deze onzekere tijden geen overbodige luxe! Gelukkig hangen de kledingrekken bij Oly’s kinderkledingbeurs vol
met luchtige, modieuze en kwalitatief goede tweedehands winterkleding.

Op dinsdag 28 en woensdagochtend 29 maart is de voetbalkantine van Olympia omgetoverd tot een  kinderkledingwinkel, waar je tegen kleine prijzen mooie kinderkleding kan vinden in de maten 86 t/m 176/S.

Mooi setje

De organisatie, in handen van Annelies, Fleur en Monique (zie frontfoto), verwacht meer dan 120 bezoekers verdeeld over de twee dagen. Ze doen dat al weer voor de 13de keer. “Het is altijd zo fijn om onze klanten blij te maken met leuke items. De trotse gezichtjes van de kids als ze een mooi setje hebben uitgezocht, zijn onbetaalbaar...”
 
Wil je ook komen winkelen op de beurs? Je bent van harte welkom! Op dinsdag kun je een winkelmoment reserveren via https://www.supersaas.nl/schedule/Oly%27s_kinderkledingbeurs/Zomerbeurs_2023

Op woensdagochtend is er vrije inloop van 8u30-12u00.

Oly’s kinderkledingbeurs-zomereditie vindt plaats op 28 een 29 maart in het clubhuis van GC&FC Olympia
aan de Bodegraafsestraatweg 52 in Gouda. Tot dan!


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Ondernemen vandaag 15:41

Druk bezochte bijeenkomst GBC/SBG met gastspreker Robert Doornbos

Een volle raadzaal van het Huis van der Stad dinsdagavond bij de inspiratieavond van de Samenwerkende Binnenstadondernemers Gouda en Goudse Business Club. Dit met een mooie, informele en informatieve bijdrage van gastspreker en oud Formule 1-coureur Robert Doornbos.

Politiek vandaag 15:19

Wethouder Rogier Tetteroo neemt vanavond afscheid van Goudse politiek

Na bijna 9 jaar wethouderschap en 4 jaar raadslidmaatschap (fractievoorzitter) is Rogier Tetteroo vanaf donderdag 1 juni aan de slag gegaan voor het start-up bedrijf MicroWoning.com. Vanavond, woensdag 7 juni, neemt Tetteroo tijdens de raadsvergadering afscheid van de Goudse politiek. 

Advertorial Theater vandaag 15:04

De Waarheid van Kate op do. 8 juni in De Theaterbakkerheij

‘De waarheid van Kate’ is een multimedia voorstelling van John de Heij theaterproducties waarin Suzanne Glasbergen maar liefst 26 personages speelt, live op het toneel en via drie grote LCD schermen als in een videoclip. Voor het eerst sinds jaren staat John de Heij zelf weer op het toneel, ditmaal in de rol van live muzikant en dj. En wel op donderdag 8 juni, vanaf 20u00 in De Theaterbakkerheij.

Gezondheid en welzijn vandaag 14:58

HPV-prikbus komt naar treinstation Gouda

Hecht GGD Hollands Midden gaat komende week op pad met een speciale HPV-prikbus. Op 8 en 9 juni staat de duidelijk herkenbare blauwpaarse bus bij het treinstation van Gouda. Dit in het kader van de ‘Mis ‘m niet’-campagne waarvoor staatssecretaris Van Ooijen op 31 mei het startschot gaf.

Voetbal vandaag 13:34

Brainstormavond bestuurlijke toekomst Olympia

De voetbalvereniging Olympia houdt woensdagavond 7 juni vanaf 20u00 in haar clubhuis een brainstorm sessie over de bestuurlijke toekomst van de club én om te helpen een aantal belangrijke posities in te vullen. Aanleiding voor de bijeenkomst is dat het steeds lastiger blijkt om mensen te vinden om belangrijke vrijwilligersplekken in te vullen.

Natuur en recreatie vandaag 13:07

'Het laaghangende fruit is geoogst, op naar meer'

Operatie Steenbreek Gouda maakte dinsdag het motto van haar 5-jarig bestaan en verjaardag bekend. Dit bij overhandiging van een appelboompje aan burgemeester Pieter Verhoeve in het Huis van de Stad. Het motto is 'Het laaghangende fruit is geoogst, op naar meer'.