Jodan Boys

Jodan Boys verliest van 90 pupillen: spelers onder tondeuse

Het eerste elftal van Jodan Boys verloor zaterdagmorgen met 5-4 van zo'n 90 pupillen van de vereniging. Dat gebeurde tijdens de jaarlijkse patattraining. Door dit verlies moesten spits Rick Willes en verdediger Joey Vergunst onder de tondeuse. Zij verschenen zaterdagmiddag kaal bij de oefenwedstrijd tegen Olympia: 3-5 winst.

 

Patattraining bij Jodan Boys

De jongste jeugd van Jodan Boys kwam zaterdagmorgen in actie tegen de selectie. De mannen van het eerste en jong Jodan Boys gingen na de zogeheten patattraining de strijd aan gaan tegen de selecties van 7, 8 en 9-jarigen! Grondlegger van de patattraining was Piet de Jong.

Alle JO (MO) 7-8-9 pupillen kregen eerst een gratis voetbalclinic van de spelers en trainers van Jodan Boys 1. Gevolgd door een wedstrijd 7/8/9 tegen hetzelfde Jodan Boys 1. Als afsluiter krijgen alle pupillen die getraind hebben natuurlijk een PATATJE!!

Olympia

’s Middags oefende Jodan Boys bij en tegen Olympia. Dat werd een wedstrijd met veel goals. Uiteindelijk won het team van Erik van Zoest met 3-5 van stadgenoot Olympia, getraind door Frank Bloemheuvel.

 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Evenementen vandaag 15:30

Zeldzaam Mooi Markt komt zondag opnieuw naar Goudse Markt

Op zondag 1 oktober is er weer een Zeldzaam Mooi Markt op het prachtige marktplein de Markt in Gouda. Het Marktplein in Gouda is niet zomaar een plein. Het is hét plein van Gouda. Daarom de perfecte locatie voor twee keer per jaar dé Zeldzaam Mooi Markt.

Advertorial Cursussen en workshops vandaag 10:49

Nieuw bij Volksuniversiteit Gouda: cursus smartphone fotografie

Wat hebben we een mooie zomerse week achter de rug met nog volop gelegenheid voor buitenactiviteiten. Inmiddels is het weer omgeslagen en begint de herfst zijn intrede te doen. Hoogste tijd om je te oriënteren op wat je het komende seizoen aan workshops en cursussen bij Volksuniversiteit Gouda kunt gaan doen.

Advertorial Actie vandaag 10:06

Al 300 Gouwenaars aan het sporten dankzij Volwassenenfonds

In de gemeente Gouda is inmiddels de mijlpaal van de 300ste volwassene behaald die is gaan sporten dankzij een financieel steuntje in de rug. Alleen in 2023 zijn het inmiddels al zo’n 180 Gouwenaars. Volwassenen met een laag inkomen kunnen vanuit het fonds een bijdrage aanvragen van € 250,- per jaar voor deelname aan (wekelijkse) sportactiviteiten. Het Albert Heijn-filiaal in Winkelcentrum Bloemendaal voert in de maand oktober actie voor het Volwassenenfonds.